Anamaria Prodan, victorie uriaşă în procesul cu Reghecampf. „Ar trebui să-i fie jenă!”

Judecătorii au decis ca Anamaria Prodan să păstreze numele de Reghecampf după divorț, deși antrenorul a solicitat ca fosta sa parteneră să revină la numele abut înainte de căsătorie. Impresara a dezvăluit de ce preferă să păstreze numele lui Reghecampf.

29 nov. 2022, 08:15
Anamaria Prodan, victorie uriaşă în procesul cu Reghecampf. „Ar trebui să-i fie jenă!”

Anamaria Prodan, victorie uriaşă în procesul cu Reghecampf. Impresara va putea păstra numele Reghecampf după divorț, în ciuda cererii depuse de antrenor. În schimb, Anamaria Prodan a cerut, prin avocații săi, ca divorțul să se desfacă din culpa exclusivă a lui Laurențiu Reghecampf, dar magistrații Judecătoriei Buftea au admis cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf, din culpă comună și nu exclusivă.

Citeşte şi: Sarah Prodan aruncă bomba după divorţul părinţilor. Ce a putut să spună despre Reghecampf VIDEO

Impresara a explicat de ce hotărâtă să mai păstreze, o perioadă, numele Reghecampf. „Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta. Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Citeşte şi: Condiţia pusă de Anamaria Prodan lui Laurenţiu Reghecampf şi lui Tiberiu Dumitrescu când i-a cerut în căsătorie. „Le-am dat 24 de ore!” VIDEO

Instanța s-a pronunțat, totodată, și asupra pensiei alimentare, astfel că Laurențiu Reghecampf va trebui să achite, lunar, pentru fiul lui și al Anamariei Prodan o pensie în valoare de 1/6 din veniturile sale salariale nete, și anume 1.600 euro. „Anamaria Prodan nu a cerut niciodată pensie alimentară! E o intoxicare a opiniei publice! În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit nici un ban copilului lui, nu a plătit nici ceea a ce stabilit instanța la cererea lui expresă, adică pensia minim alimentară. Datorită acestui fapt lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus poprire pe conturi. Avem încă două căi de apel”, a declarat avocatul Anamariei Prodan.