Anamaria Prodan vrea să devină bunică: „Eu am foarte multe haine luate deja pentru o fetiță”

Anamaria Prodan vrea să devină bunică. Chiar dacă în ultima perioadă a avut parte de necazuri în plan personal, a trecut printr-un divorț tumultos cu Laurențiu Reghecampf, impresara se consideră acum o femeie împlinită. Cariera îi merge ca pe roate, are o nouă relație și își dorește cât mai repede nepoți.

19 dec. 2023, 09:06
Anamaria Prodan vrea să devină bunică: „Eu am foarte multe haine luate deja pentru o fetiță”
Anamaria Prodan vrea să devină bunică

Anamaria Prodan vrea să devină bunică. Impresara are două fete cu primul soț, Tiberiu Dumitrescu, și un băiat, Bebeto, cu Laurențiu Reghecampf. Vrea să aibă cât mai repede nepoți, s-a și pregătit deja, a cumpărat foarte multe hăinuțe de fată, simte că prima dată va avea o nepoțică.

Citește și: Anamaria Prodan, petrecere pe lux și opulență la împlinirea a 51 de ani. Tortul spectaculos de la ziua de naștere a impresarei

Anamaria Prodan vrea să devină bunică

Abia aștept să am nepoți. Să îi văd eu pe ei cum aleargă prin casă, cum fac toate tâmpeniile pământului. Am să-i las, am să îi iau cu mine peste tot, am să îi îmbrac. Eu am haine deja luate foarte multe pentru o fetiță. Rebecca îmi spune ‘Mama, pe bune? Nu o să se mai poarte astea pe vremea aia’.

I-am spus că fetița ei sau prima fetiță care se naște o să fie total diferită de toate, pentru că eu de-a lungul anilor iau hăinuțe din cele mai frumoase colecții. Eu mi-am dorit tare mult două fete, așa mi-am programat totul.

Toată lumea mă întreabă cum Dumnezeu am putut să îmi programez viața secundă cu secundă. Cred că de la tata, din armată, să fie totul perfect, ceas. Am știut, fac o fată, la un an fac încă o fată, după care un băiat„, , a mărturisit Anamaria Prodan, potrivit Wowbiz.ro.

Anamaria Prodan are o relație în acest moment, însă vrea să o țină departe de lumina reflectoarelor.  „Este adevărat, există cineva în viața mea amoroasă. Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre.

Eu m-am născut sub lumina reflectoarelor, este ok și cine stă lângă mine, înțelege viața mea și faptul că așa sunt construită. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri.

Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarmul. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă.”, a mai declarat Anamaria Prodan.