Anamaria Prodan, „zburată” de la Antena Stars! Cine e vedeta care i-a furat lumina reflectoarelor în emisiunea „În culisele celebrității”

Maria Constantin este noua protagonistă a emisiunii „În culisele celebrității”. Cum a ajuns vedeta să îi ia locul Anamariei Prodan și să facă senzația la Antena Stars.
Alina Costache
22 mai 2024, 16:33
Anamaria Prodan, „zburată” de la Antena Stars! Cine e vedeta care i-a furat lumina reflectoarelor în emisiunea „În culisele celebrității”
Anamaria Prodan, „zburată” de la Antena Stars! Maria Constantantin a furat lumina reflectoarelor în emisiunea „În culisele celebrității”

Maria Constantin a semnat un contract cu Antena Stars și va avea propriul ei reality show. Emisiunea se numește „În culisele celebrității”, care până acum a prezentat viața impresarei de fotbal, Anamaria Prodan. În noile episoade, protagonista va fi artista Maria Constantin. Următoarea ediție, programată pentru acest weekend, promite să aducă noutăți și schimbări interesante pentru telespectatori.

În luna februarie, Anamaria Prodan s-a întors la Antena Stars cu emisiunea „În culisele celebrității. Punct și de la capăt”. Acest show este o continuare a producției începute cu ani în urmă de ea și Laurențiu Reghecampf. Deoarece cei doi se află în proces de divorț, cel de-al optulea sezon a debutat cu un singur personaj principal, Anamaria Prodan.

Citește și: Ce se întâmplă cu Maria Constantin, la doar câteva zile după ce a fost internată în spital: „Și cu bronșită…”

Maria Constantin a vorbit despre semnarea contractului și despre noul reality show în care va fi protagonistă.

„Dragilor, vă anunț cu bucurie despre un super proiect împreună cu Antena Stars, începând de sâmbătă 25 mai , ÎN CULISELE CELEBRITĂȚII by Maria Constantin , unde îmi veți cunoaște viața exact așa cum e ea. Curioși ?’, a transmis Maria Constantin, pe rețelele de socializare, alături de un clip video cu secvențe din noua emisiune.

Conform spynews.ro, Maria Constantin a semnat deja cu Antena Stars și va fi protagonista emisiunii „În culisele celebrității”. Telespectatorii vor avea ocazia să o cunoască pe Maria în viața de zi cu zi, departe de scenă și evenimente mondene. Artista va dezvălui și aspecte din căsnicia sa cu Robert Stoica, soțul ei.

Din informațiile disponibile, se pare că Maria Constantin o va înlocui pe Anamaria Prodan. Noile ediții se vor concentra pe cariera și viața de familie a Mariei. Emisiunea va fi difuzată începând de sâmbătă, 25 mai, la Antena Stars, de la ora 19:30.

„Reality show-ul „Prodanca. Punct şi de la capăt’ care o are în prim plan pe Anamaria Prodan revine la Antena Stars, cu cel de-al optulea sezon’, se arată în grila de programe a televiziunii pentru ziua și ora menționate anterior. Remarcăm însă că numele Mariei Constantin nu apare nicăieri.

În iulie 2023, Maria Constantin s-a căsătorit cu soțul ei, Robert Stoica. A urmat o nuntă atipică, organizată într-un decor superb, fără a se respecta tradițiile specifice acestui eveniment. Imediat după, artista a mărturisit, cu sinceritate, că și-ar dori un copil cu actualul partener și chiar se roagă să rămână însărcinată.

„Nu știm. Dacă Doamne, Doamne vrea, îți dai seama că noi ne dorim, se lucrează. Da, ne-am dori, dar având în vedere că eu am avut probleme și prima dată când am rămas însărcinată am făcut tratament, așa că nu știu dacă Dumnezeu mai vrea, fac totuși 37 de ani. Deci, Doamne, Doamne, dacă faci o minune, se întâmplă’, i-a mărturisit Maria Constantin lui Cristian Brancu la emisiunea VIP.

Timp de trei ani, în perioada 2015 – 2018, interpreta de muzică populară a fost căsătorită cu Marcel Toader. Ea are un fiu din mariajul cu Ciprian Tapotă, de care a divorțat în 2005.

Citește și: Maria Constantin a ajuns de urgenţă la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista: „Doamne-Doamne e cu mine!”

Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Orașul pe care Nicolae Ceaușescu l-a adorat. A ajuns acum o ruină, iar locuitorii se plâng de condițiile grele în care trăiesc
Capital.ro
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Playtech.ro
Mădălina Ghenea, apariție de Playboy. Niciodată NU a fost atât de îndrăzneață
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Spynews
Anunț de ultimă oră! Val de aer tropical în România! Temperaturi caniculare în țară, după furtuni
Spynews
Bianca Iordache a fost externată! Bruneta și fetița ei au ajuns acasă după naștere. Imagine emoționantă / FOTO
Evz.ro
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Veste tristă despre Florin Piersic, la scurt timp după ce fusese externat
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
„Tati a omorât-o pe mami” Crimă înfiorătoare în Arad! Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a ucis soția, iar apoi s-a sinucis
Capital.ro
Se fac verificări chiar LA GRANIȚA cu România. Decizia se aplică de mâine, 16 IUNIE
StirileBZI
Astăzi, intră banii pe cardurile de alimente! Ce români vor primi 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Armata israeliană bombardează Fâșia Gaza, fără semne de încetare a focului
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?