GAFĂ COLOSALĂ făcută de ANAMARIA PRODAN în direct la TV

Anamaria Prodan le-a declarat razboi sefilor de la Dinamo, pe care ii acuza ca il terorizeaza pe Dorin Rotariu, jucator pe care sotia lui Laurentiu Reghecamp il impresariaza. Intr-o interventie la TV, Anamaria Prodan a facut o gafa uluitoare.

26 apr. 2014, 10:41
GAFĂ COLOSALĂ făcută de ANAMARIA PRODAN în direct la TV

„Baiatul asta si-a facut datoria fata de clubul Steaua…”, a spus Anamaria Prodan, in direct la Sport.ro. Imediat, când a văzut faţa mirată a moderatorului, ea si-a dat seama de gafa comisa si a continuat: „…Ă, de clubul Dinamo, cum putini jucatori si-au facut-o, dand doua goluri impotriva Stelei. Daca va continua circul asta o sa vorbesc cu familia Rotariu sa luam un avocat pentru ca saracul copil este terorizat, nu poate iesi din casa din cauza suporterilor, este terorizat si de conducere”.

„La finalul campionatului o sa va prezint foarte multe acte si lucruri urate care s-au incheiat cu Dorin Rotariu. Am acest proces cu Negoita si cu Anghelache pe care vreau sa il duc pana la capat. Am fost jignita de prea multe ori si s-au aruncat vorbe de blat si alte nenorociri. Vreau sa vad ce judeca si cum probeaza acesti oameni”, a mai spus Anamaria Prodan.