Anamaria Prodan, GEST MURDAR care i-a scos din minţi pe ŞEICI

Anamaria Prodan a fost reclamata sefilor lui Al Hilal, echipa antrenata de sotul ei, Laurentiu Reghecampf, de seciii care conduc pe Al Ahli.

10 feb. 2015, 17:21
Anamaria Prodan, GEST MURDAR care i-a scos din minţi pe ŞEICI

Anamaria Prodan a blocat mai multe transferuri pregatite de Al Ahli, una dintre rivalele lui Al Hilal in lupta pentru titlu, scrie presa araba, citata de sport.ro. Sefii clubului aflat acum pe locul 2 o acuza pe sotia lui Laurentiu Reghecampf ca a intervenit pentru a opri negocirile pe care le purtau cu nume mari. In plus, oficialii lui Al Ahli cred ca Anamaria Prodan e in spatele intentiei brazilianului Eric de a cere despagubiri la FIFA dupa despartirea de club, de acum o luna. Plangerea a ajuns la seicii care o conduc pe AL Hilal, iar reactia acestora n-a fost deloc una favorabila romancei.

Laurentiu Reghecampf ar putea plati scump gestul sotiei sale. Seicii nu au uitat ca Al Hilal a ratat trofeul in Liga Campionilor Asiei, iar in campionat echipa e iesita din lupta pentru titlu. Conducatorii lui Al Hilal au laut serios in calcul demiterea lui Reghecampf.

„Am contract, incerc sa-mi fac treaba la fel ca inainte. Sunt si bani de luat, dar sunt convins ca totul se va rezolva pana la urma. Important e ca noi sa facem ceea ce trebuie aici”, a declarat Reghecampf.