Anamaria Prodan, atac violent la adresa „amantei” lui Lucian Sănmărtean. „O vagaboandă!”

Anamaria Prodan a luat foc după ce mai multe mesaje între Lucian Sănmărtean şi o anumită Andra au fost făcute publice. Deşi din mesaje se deduce uţor că există o relaţie între cei doi, Anamaria Prodan susţine că fotbalistul impresariat de ea este un soţ ireproşabil.

25 feb. 2016, 14:49

Lucian Sănmărtean a intrat in vizorul presei de scandal în urmă cu trei ani, atunci când a fost la un pas să își parasească soția, pentru o brunetă sexy pe nume Steluța. Fotbalistul s-a întors însă la soția sa, Maria, atunci aceasta a fost diagnosticată cu cancer. Maria a învins boala, iar soţul ei a recidivat acum câteva zile.

CITEŞTE ŞI Anamaria Prodan, clipe de COŞMAR. „E un şoc pentru oricine!”

Cancan a prezentat discuțiile dintre fotbalist și o altă brunetă extrem de sexy, pe nume Andra. Cei doi și-au făcut declaratii siropoase, mărturisindu-și dragostea reciprocă. Pentru a nu se da de gol, Lucian și Andra au scris „te iubesc” în limba arabă. Apoi, contul de instagram al fotbalistului a fost inchis, iar Anamaria Prodan a sărit să-l apere pe fotbalist.

CITEŞTE ŞI Regimul MINUNE cu ajutorul căruia Anamaria Prodan a slăbit 10 KG

„Fata asta este o curvă ieftină, o vagaboantă. Vrea să se promoveze pe spatele lui Sănmărtean, să îi spargă casa. Nu știe cum să se mai facă vedetă. Daca o prind, nu stiu ce fac, nu am să mă mai controlez. O caut, sper să dau de ea. M-am săturat de toate panaramele care se bagă în seamă. Păi, Lucian era prost să îi facă ăleia declarații în public? Cineva vrea să îi facă rău, însă nu o să reușească. Soția lui are încredere în el”, a declarat Anamaria Prodan.