Anamaria și Tudor Ionescu s-au certat ca la ușa cortului la Power Couple România: „Să-mi spui când te oprești din urlat, ca să pot pleca de aici!”

S-au încins spiritele la Power Couple România. Anamaria și Tudor Ionescu s-au certat extrem de tare, după ce nu au reușit să ducă la capăt proba „Nani, nani, puiul mamei!”.
Alina Costache
05 mart. 2024, 22:57
Anamaria și Tudor Ionescu s-au certat ca la ușa cortului la Power Couple România: „Să-mi spui când te oprești din urlat, ca să pot pleca de aici!”
Anamaria și tudor Ionescu s-au certat extrem de tare la Power Couple România. A curs cu reproșuri

În această seară, la Power Couple România, concurenții se confruntă cu cea mai silențioasă provocare din competiție – „Nani, nani, puiul mamei”. Este vorba despre scenariul unei seri petrecute acasă, unde bărbații au de urmat instrucțiunile soțiilor, fără să facă vreun zgomot, pentru a nu trezi din somn bebelușul.

Citește și: Radu Siffredi, pregătit să devină tătic. Oana Matache, impresionată de gestul iubitului ei, la Power Couple: „Eu sunt o persoană căreia îi plac copiii”

Fiecare mișcare a domnilor este monitorizată de un aparat profesional de măsurarea sunetului. Sunt permise doar cinci greșeli care să deranjeze somnul copilului. Cine depășește limita, pierde proba și este un pas mai aproape de a pleca acasă.

Anamaria și Tudor Ionescu nu mai au niciun ban în cont, iar presiunea a apăsat puternic pe umerii lor, lucru care a fost vizibil la proba din această seară. Cei doi nu au reușit să treacă de proba din ediția din 5 martie de la Power Couple România și s-au certat extrem de rău.

Citește și: Cum s-au descurcat Eliza și Cosmin Natanticu la proba „Nani, nani, puiul mamei” de la Power Couple România: „L-am trezit pe Mireluș”

„Ca în toate probele în care am  fost încrezătoare, am pierdut. Băi, eram așa de aproape. N-am învățat nimic de aici Tudor, credem că am învățat ceva și facem aceleași greșeli constant. Nu se poate așa ceva”, a exclamat Anamaria dezamăgită.

„Zici că am pierdut un milion de euro din banii noștri. Măi dă-o-n p*** mea de probă, ce vrei să fac acum. Mai vino o dată la emisiunea asta cu altu să fie bine. Asta e, am pierdut, am pierdut. Ți se pare că la vreo probă pe care ai pierdut-o tu, am comentat ceva? Să-mi spui când te oprești din urlat, ca să pot să plec de aici. Hai pa! Îmi bag p***. Vorbește singură”, a țipat Tudor, după ce soția lui i-a reproșat că a pierdut proba.

„M-a deranjat ieșirea ei, reacția ei, pentru că am fost pus la zid. Îmi pare rău, și mie îmi sare țandăra. E problema ei de ce e așa supărată. Să se calmeze singură, eu nu sunt genul de om care să te calmeze. Nu poți să te liniștești, e fix problema ta, învață să te liniștești singur. Îmi bag p*** în țipetele ei”, a spus Tudor, după ce a plecat nervos de la testimonial.

„Trebuia să gândești o fracțiune de secundă. Nu mai, Tudor, ți-am zis, fii atent în puii mei. E obișnuit să facă treaba lui, o face foarte bine, nu zic, dar mai avem și alte lucruri de făcut”, a continuat Anamaria.

„O să zic să ne elimine direct, nici nu mai intrăm la votare, nu mai vreau nimic. Ce șanse mai avem? Îmi zice în continuu că e obosit, dar eu nu sunt obosită? Mi-e dor de Ilinca de nu mai pot. N-am stat niciodată așa departe de ea. Ce e în sufletul meu…”, a completat soția lui Tudor.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'