Anamaria Tamârjan s-a transformat într-o BOMBĂ SEXY. Cum arată fosta gimnastă FOTO

Anamaria Tamarjan, colega de generatie cu Sandra Izbasa si cu Floarea Leonida, s-a transformat dintr-o adolescenta inocenta intr-o femeie foarte sexy.

07 iun. 2015, 09:32

Anamaria Tamarjan a dat lovitura in 2008, la Campionatele Europene din Clermont-Ferrand, in Franta, unde a castigat o medalie de aur cu echipa si una de bronz la sol. La Jocurile Olimpice din acelasi an, si-a imbogatit palmaresul cu o medalie de bronz, obtinuta cu echipa, deși a participat accidentata.

Anamaria s-a schimbat enorm, transformandu-se dintr-o fetita inocenta intr-o femeie in adevaratul sens al cuvantului si castigandu-si painea ca antrenoare la lotul de gimnastica al Romaniei. In ciuda frumusetii cu care a fost inzestrata de mama natura, Anamaria este o mare ghinionista intr-ale amorului. A avut un singura relatie serioasa, dar povestea ei de amor avea sa ia sfarsit anul trecut.

„Era cu un tip, George, dar n-a mers intre ei. Ea era mai mult cu gimnastica, nu prea avea timp de el. George a lasat-o pentru o fata, Teodora, o chelnerita din Brasov”, au declarat sursele Cancan.