Anastacia, declaraţii cutremurătoare după dubla mastectomie suferită

Cântăreața în vârstă de 45 de ani a vorbit deschis despre operația pe care a suportat-o pentru a învinge din nou cancerul de sân.

01 apr. 2014, 19:55
Anastacia, declaraţii cutremurătoare după dubla mastectomie suferită

Faptul că a trecut printr-o nouă mastectomie în aceeași perioadă în care Angelina Jolie dezvăluia că a trecut prin aceeași experiență îngrozitoare a întărit-o pe artista americană.

Cântăreața, al cărei nume este Anastacia Lyn Newkirk, a fost diagnosticată pentru prima oară cu cancer de sân în urmă cu zece ani. În februarie anul trecut, ea a anunţat că maladia a recidivat şi a fost nevoită să-şi anuleze turneul în Europa.

Artista a trecut printr-o nouă operație, în urma căruia i s-a extirpat și celălalt sân. Ea a mărturisit că a înfruntat această cumpănă grea din viața sa cu zâmbetul pe buze și și-a propus să fie fericită. Deşi a trăit o experienţă traumatizantă, Anastacia a spus că ea se simte mai frumoasă şi mai puternică acum. Secretul său se bazează pe gândirea pozitivă. „Am învățat asta de când eram foarte tânără. N-am vrut să fiu niciodată tristă”, a declarat ea într-un interviu publicat de US magazine.

Anastacia n-a trecut doar printr-o operație de mastectomie. A mai suportat și o intervenție de chirurgie plastică și reparatorie. „Ca să am o operație completă care să mă facă să mă simt ca o femeie, mi-au scos niște mușchii latissimus dorsi și mi i-au pus în locul sânilor. Asta a fost cel mai rău. Așa că am niste minunate tăieturi pe spate, sub aripioare. Chiar am scris o melodie, ”, a explicat ea.

Cântăreaţa a mărturisit că nu şi-a pierdut niciodată forţa şi a privit maladia care îi rodea trupul ca pe o „binecuvântare”: „N-aş schimba niciodată nimic. Chiar am spus că al doilea cancer a fost o binecuvântare şi mai mare”, a spus ea.

Anastacia i-a mulţumit Angelinei Jolie pentru curajul de a anunţa că a luat decizia de a face o dublă mastectomie după ce analizele genetice au identificat un risc ridicat de cancer de sân, scrie eva.ro