Anastasia Cecati, ucisă cu sânge rece. Ramona Gabor este sfâşiată de durere: „Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti”

Anastasia Cecati a fost ucisă. Bărbatul şi-ar fi părăsit prima nevastă, iar în ziua incidentului acesta a venit la respectiva soţie. Aceștia ar fi avut discuții contradictorii şi s-ar fi certat, iar bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru Ramona Gabor, care a scris un mesaj emoționant în memoria Anastasiei.

20 feb. 2018, 15:41

Anastasia Cecati a fost omorâtă de soțul său într-un mod oribil, acesta i-a tăiat gâtul cu un cuțit și apoi s-a sinucis. Tânăra tocmai devenise mămică și a lăsat în urmă un bebeluș de doar 3 săptămâni.

După ce a fost găsit cadavrul bărbatului, în vârstă de 34 de ani, s-a descoperit apartamentul de la fereastra căruia se aruncase, iar înauntru se afla într-o baltă de sânge corpul tinerei mame. Într-o altă cameră se afla bebelușul de numai 20 de zile, care a fost dus la un spital din Chișinău. Potrivit anchetatorilor, soțul criminal a dat un telefon înainte de a se sinucide. După ce și-a dat seama de gravitatea faptei sale, el și-a sunat nașul pe care l-a rugat să aibă grijă de copilul lui, apoi s-a aruncat de la geam.

Citeşte şi: ANASTASIA CECATI a fost ucisă. Motivul şocant pentru care actriţa din Las Fierbinţi a fost ucisă de medicul stomatolog

Bărbatul, pe care Anastasia Cecati îl cunoscuse în Dubai, era stomatolog și avea un cabinet în Chișinău. El era la a doua căsătorie. Nimeni nu își poate explica ce l-a împins la un asemenea gest. Vecinii au auzit țipete, semn că cei doi se certau, însă nu au sunat la poliție. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie.

Ramonei Gabor este în stare de şoc după ce a aflat că prietena ei Anastasia Cecati a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei. Vedeta a anunțat că se întoarce din Dubai, dar nu a menționant dacă o face pentru a se duce la înmormântarea prietenei sale.

„Tragedie teribilă! Atât de frumoasă, întotdeauna acolo să ajute şi să dea un sfat! Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi. O să fii întotdeauna în gândurile mele! Odihneşte-te în pace, îngerule!”, a scris Ramona Gabor.

Citeşte şi: Ultimul telefon dat de soţul Anastasiei Cecati. Povestea cutremurătoare a actriţei ucise din Las Fierbinţi

Bărbatul care a ucis-o pe Anastasia Cia, actriță și cântăreață, cunoscută publicului din România datorită rolului din „Las Fierbinți”, era medic stomatolog. Acesta și-a părăsit soția pentru Anastasia, însă relația lor nu era una foarte bună. Medicul stomatolog mai fusese căsătorit o dată, însă și-a părăsit fosta soție pentru Anastasia. 

Anastasia Cecati era destul de cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”,  iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală.  

În țara vecină, Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”.

Frumoasa moldoveancă s-a mutat apoi cu traiul în Dubai. Acolo, Anastasia Cecati lucra la mai multe proiecte televizate și la noul său album. Recent, a lansat și o linie de rochii de seară. Tânăra era pasionată de yoga, călătorii și sport.

  • Cine este omul care i-a luat viaţa Anastasiei

Alexei Mitachi a fost anterior căsătorit cu Elena, o femeie pe care a iubit-o foarte mult, spun colegii lui de facultate. El era un băiat cu carismă, avea cele mai bune rezultate, și de regulă, mai timid decât ceilalți din grupă: ”Soția lui era diferită la temperament. Era posesivă și foarte geloasă. Practic, din acest motiv, el s-a îndepărtat de noi. Nu venea la petrecerile, întâlnirile noastre, nici la serile de gală. Dacă venea, venea doar cu ea. Încă de pe băncile facultății avea planuri foarte mari în stomatologie, pe care – o bună parte – și le-a realizat ulterior”. 

Au divorțat anul trecut, cam în aceeași perioadă. „Probabil gelozia și posesivitatea Elenei l-a ajuns la os”, opinează colegii. Cu prima soție are o fetiță de patru anișori. 

După divorț, a suferit mult – motiv pentru care începuse să frecventeze biroul unui psiholog care are oficiul la ULIM. 

„La începutul verii m-a sunat și mi-a zis că vrea să se căsătorească, deși nu avea încă o iubită. La scurt timp a revenit cu un apel și mi-a zis că a găsit pe cineva, că e foarte frumoasă, e din alea alese și că e decis să rămână cu ea. Mi-a trimis câteva poze de-ale ei și un clip în care ea cântă”, continuă una dintre colege. 

Nunta lor a avut loc pe 11 august, în afara țării. Era o destinație exotică pe care oamenii cu care am vorbit nu și-o amintesc.

Clinica lui din sectorul Râșcani era, inițial, fondată și administrată în comun cu fosta soție. El se ocupa de partea medicală, ea – de administrare. 

Cu noua soție s-ar fi cunoscut în cabinetul lui stomatologic, nu în Dubai, așa cum se vehiculează în presă. 

„Ea a fost cu vreo 3 ani în urmă la el în cabinet. Ulterior, când a revenit în Moldova, a mers la o nouă procedură dentară, iar el, fiind singur, a invitat-o la cafea. Așa a început relația lor”, continuă una dintre persoanele cu care am discutat. 

Colegii mai spun că el avea bani, deși la un moment dat circulau zvonuri că ar fi avut și datorii. 

„Avea mașină de lux, un ML de ultimă generație. Era alb. voia să își extindă clinica. Unul dintre visele lui era să deschidă o clinică pe acoperișul unei case pentru a avea vedere de la înalțime și terasă care să ofere comfort clienților”, spun colegii lui, admițând că posibilele credite ar fi putut fi motiv de ceartă între el și noua soție.

Alexei Mitachi provine dintr-o familie cumsecade. Tatăl său este, de asemenea, medic stomatolog. De fapt, „Alic” a crescut în cabinetul stomatologic al tatălui său. Mai are o soră pleacată peste hotare și un frate care învață stomatologia la Iași.