Anca de la Strehaia, mesaj pentru Ţăranul cu Maserati, după ce acesta i-a făcut propuneri indecente. „Vino la Strehaia şi…”

Anca, fosta soţie a lui Leo de la Strehaia, s-a arătat atrasă de propunerea primită din partea Ţăranului cu Maserati, aşa că i-a transmis un mesaj video prin care-şi face cunoscute pretenţiile pentru a i se dărui.

04 ian. 2017, 10:25
Anca de la Strehaia, mesaj pentru Ţăranul cu Maserati, după ce acesta i-a făcut propuneri indecente. „Vino la Strehaia şi…”

Anca de la Strehaia nu a rămas indiferentă propunerilor Ţăranului cu Maserati, însă după ce s-a fript cu ciorbă, suflă şi-n iaurt, scrie cancan.ro. Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia s-a rămas interesată de propunerile bărbatului, însă l-a invitat înainte acasă la ea, pentru a verifica veridicitatea spuselor lui şi dacă lingoul de aur cu care se laudă este adevărat.

Citeşte şi Ţăranul cu Maserati, propuneri indecente pentru Anca, nevasta lui Leo de la Strehaia VIDEO

„Am văzut videoclipul şi nu ştiu cum te cheamă. De unde să te iau eu acum? Nici nu ştiu bine cum îţi zice. Ţăranul cu Maserati?! Nu prea cred. Aş vrea să te cunosc, să ştiu eu numele tău adevărat. Aş vrea să vii tu la Strehaia. Am chiar emoţii. Vino tu la Strehaia cu lingoul, să dăm probă din el şi să vedem dacă e adevărat. Dar vino la mine la Strehaia ca să-mi demonstrezi că tu chiar chiar mă vrei”, i-a transmis Anca de la Strehaia pretendentului ei prin intermediul unui video postat pe o reţea de socializare.