Anca Dimancea, previziuni importante pentru următorii 20 de ani. Ce avertisment dur are pentru umanitate

Specialista în zodiac chinezesc, Anca Dimancea, a vorbit despre provocările cu care ne vom confrunta noi ca țară și noi ca oameni în următorii 20 de ani. Pe 4 februarie a început Epoca de foc 9, perioadă ce se va încheia abia pe 4 februarie 2043, iar acest interval se va impune prin schimbări radicale pentru omenire.

28 feb. 2024, 23:03
Anca Dimancea, previziuni importante pentru următorii 20 de ani. Ce avertisment dur are pentru umanitate
Anca Dimancea, previziuni importante pentru următorii 20 de ani. Ce avertisment dur are pentru umanitate

Anca Dimancea a dezvăluit cu ce provocări ne vom confrunta în următorii 20 de ani. Anul Dragonului de foc aduce schimbări, teste și tensiuni pentru omenire.

Citește și: EXCLUSIV Horoscopul primăverii, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Vin scadențele karmice! Greșelile din trecut pe care fiecare zodie va trebui să le repare în această primăvară

Anca Dimancea, previziuni importante pentru următorii 20 de ani

Specialista în zodiac chinezesc, Anca Dimancea, a vorbit despre provocările cu care ne vom confrunta noi ca țară și noi ca oameni în următorii 20 de ani.

„O să ziceți că iar vă spun lucruri negative, dar vreau să vi le spun, pentru că e mai bine să fii informat, decât să vând gogoși, cum fac alții. Pe lângă faptul că e perioadă de foc, vine și cu o continuare, în anul Dragonului de foc pot continua războaiele, pot chiar să se accentueze. Deja văd că oamenii s-au obișnuit”, a declarat Anca Dimancea, în cadrul emisiunii Wownews.

Pot exista mai multe catastrofe în perioada următoare, printre care cutremure, alunecări de teren și chiar incendii care vor cuprinde predominant sudul fiecărui continent. Nici România nu va fi ferită de fenomene neplăcute.

„Pentru România, faptul noi suntem ca poziție pe glob pe zonă de Șarpe, acum, în anul de Dragon pot apărea niște cutremure, poate nu atât de mari ca în an de Șarpe, pot apărea alunecări de teren, cu case cu tot, râpe formate, niște transformări în ceea ce privește relieful, vor fi și pe glob mai mari. Incendii foarte multe chiar și la noi în țară. Sudul e foarte afectat, vor fi foarte multe probleme, atacuri teroriste, violențe, asta aduce steaua 7, vorbim de Grecia, Turcia. Faptul că lipsește apa din anul Dragonului, amuleta anului este obligatorie pentru acest an, ca să ne meargă bine și să avem echilibru”, a continuat specialista.

De asemenea, în următorii ani trebuie să ne așteptăm și la mari probleme în ceea ce privesc anumite resurse importante, chiar vitale pentru omenire.

„Când vor fi incendii pe planetă în anumite zone, pe sudul oricărui continent, vor apărea și accidente, pentru că e steaua 7, răscoale, ieșiri în stradă și tot așa, ceva violent cu sânge în anumite regiuni, în alte regiuni pot apărea inundații și secetă masivă, de 5-6 luni la rând. Regimul apei e dat peste cap, undeva e în exces, în alte zone e pe minus. Fac și o precizare în premieră, următorii 20 de ani îi văd să fie o luptă crâncenă pentru apa potabilă. Apa va fi din ce în ce mai puțină, la noi nu o să fie chiar așa”, mai spune Anca Dimancea.

Citește și: Două zodii care sunt urmărite de ghinion în dragoste! Ce trebuie să facă ca să descurce ițele destinului și să își găsească sufletul pereche