Anca Lungu, mărturisiri despre arestul soţului ei, Ştefan Lungu: Eu sunt o fire plină de optimism

Ştefan Lungu, soţul prezentatoarei TV Anca Lungu, se află în arest la domiciliu în dosarul "Gala Bute", unde este implicat în calitatea sa de fost consilier al Elenei Udrea. În ciuda perioadei tensionate pe care o traversează, Anca Lungu este optimistă şi încearcă să fie puternică pentru fetiţei lor, Natalia.

13 apr. 2015, 06:52
Anca Lungu, mărturisiri despre arestul soţului ei, Ştefan Lungu: Eu sunt o fire plină de optimism

Anca şi Ştefan Lungu se iubesc la nebunie şi, de când formează un cuplu, au fost nedespărţiţi, ei făcând de obicei totul împreună. Poate de aceea, deşi i s-a permis să se întoarcă în sânul familiei şi este cercetat în libertate, presa a scris despre Ştefan Lungu că este copleşit de tot ceea ce i se întâmplă.

Ştefan şi Anca sunt părinţii unei fetiţe de un an de zile, Natalia. Întrebată dacă cea mică a fost în vreun fel afectată de cele întâmplate, Anca a mărturisit că lucurile au fost permanent menţinute sub control.

Natalia nu cred că a simţit perioada încărcată din ultimul timp pentru că am încercat să fim atenţi. Se spune că la vârsta asta ei simt energiile, iar eu sunt o fire plină de optimism. Am fost foarte ok până acum”, a declarat Anca Lungu, pentru ziarulring.ro.

De Paşti, cuplu a părut să fi uitat de stresul ultimelor luni.

Pentru mine Paştele înseamnă „acasă”, în familie. De obicei îl petrec acasă, în Bucovina, alături de părinţi, bunici şi de persoane foarte dragi. Anul acesta însă voi fi acasă şi vor veni părinţii în vizită. Aşa că planul este să fim împreună, să fim fericiţi, să gătim. Cel mai important lucru este că suntem împreună la o sărbătoare de familie„, a spus Anca.

Citeşte şi Ştefan Lungu: Nu mă tem de o CONFRUNTARE cu Elena Udrea VIDEO