Anca Neacşu, ex-A.S.I.A, destăinuiri intime despre un bărbat celebru de la noi. „Mi-a propus să cânt goală la violoncel”

Ank Neacşu, fosta componentă a trupei A.S.I.A, a venit în emisiunea "Xtra Night Show", unde s-a dezbrăcat de toate secretele. Provocată în jocul "Taci şi înghite", cântăreaţa a povestit o întâmplare intimă pe care a trăit-o cu o vedetă de la noi.

23 mart. 2017, 10:50
Anca Neacşu, ex-A.S.I.A, destăinuiri intime despre un bărbat celebru de la noi. „Mi-a propus să cânt goală la violoncel”

Ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place, aşa că nu e de mirare că Ank Neacşu a stârnit fantezii în mintea unor vedete din România, scrie spynews.ro. În urmă cu mai mult timp, artista a primit o propunere indecentă de la o persoană celebră de la noi.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, din nou pe mâna chirurgilor: O să fac asta toată viaţa

„Eu am cântat la violoncel, cor, orchestră, nu ştiu ce. Pe când cântam la violoncel, eram noi la un post concurent de-al vostru. Cineva de acolo, de la radio, mi-a zis că are fantezii cu mine. Mi-a propus să cânt goală la violoncel” a destăinuit blonda. 

Ank a preferat să păstreze secretă identitatea persoanei, dar a spus că acea aventură nu a avut loc şi a fost doar în mintea vedetei misterioase.

Anca Neacşu este căsătorită cu omul de afaceri de origine turcă Serkan Yaman.