Anca Pandrea, infectată cu Covid: „Am căzut în casă, m-am lovit şi sunt plină de vânătăi”. Gigi Becali a ajutat-o cu medicamente

Anca Pandrea este infectată cu Covid şi trece prin momente grele, deoarece nu a făcut o formă uşoară a bolii. Actriţa s-a simţit atât de rău, încât a căzut din picioare şi s-a lovit foarte rău, însă nu poate ieşi din casă, deoarece este carantinată.

01 nov. 2021, 23:31
Anca Pandrea, infectată cu Covid: „Am căzut în casă, m-am lovit şi sunt plină de vânătăi”. Gigi Becali a ajutat-o cu medicamente
Anca Pandrea, infectată cu Covid.

Anca Pandrea, infectată cu Covid. Vedeta a mărturisit că a contractat virusul în momentul în care a fost să îşi facă un set de analize. S-a simţit foarte rău şi a căzut din picioare, potrivit spuselor actriţei, care a mai precizat că este plină de vânătăi.

Citeşte şi: Doliu în lumea teatrului. Actrița Liliana Tomescu a murit la vârsta de 92 de ani

Anca Pandrea, infectată cu Covid

Soţia regretatului actor Iurie Darie a mai dezvăluit că Gigi Becali a sunat-o, să se intereseze de starea sa, ba chiar a ajutat-o cu medicamentele necesare.

Am fost plecată cu taxiul la mai multe spitale, ca să-mi fac un set de analize. Pe drum cred că m-am îmbolnăvit, probabil că am luat virusul din aer.

Mi-a fost foarte rău, am căzut în casă, m-am lovit foarte rău şi sunt plină de vânătăi. Şi prietenii mei au avut probleme. Acum sunt acasă. M-a sunat Gigi Becali, ca să mă întrebe dacă am nevoie de ceva şi m-a ajutat cu medicamente”, a mărturisit actriţa, pentru Click.ro.

Anca Pandrea, întîmplare stranie la mormântul lui Iurie Darie

Anca Pandrea a trecut printr-o situație extrem de bizară cînd a vizitat mormântul lui Iurie Darie după doi ani. Actrița în vârstă de 75 de ani suferă de mai multe afecțiuni care-i pun sănătatea în pericol, de aceea i-a fost imposbil să ajungă la mormântul preaiubitului soț în timpul pandemiei.

Anca Pandrea a fost condusă cu mașina de către o prietenă până la cimitirul unde se află cavoul lui Iurie Darie. În momentul în care a  ajuns a avut parte de un moment extrem de ciudat, după ce a alunecat și a căzut peste piatra de marmură a mormântului.

A fost un moment ciudat, nici nu știu cum să-l descriu. De emoție că am ajuns la el, după doi ani, nu am mai fost atentă. M-am întors cu spatele și m-am agățat de trapa aia și am căzut cu capul pe mormântul de marmură.

Noroc că mi-am pus mâna la cap la timp, că am căzut cu capul chiar pe colțul de la marmură. Puteam să-mi sparg capul sau să rămân acolo. Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el: Eu nu puteam merge cu metroul, am și insuficiență cardiacă și respiratorie, eu nu am mașină.

Nu am mai fost de doi ani la cimitir. Abia acum m-a dus o prietenă de-a mea, Dana Ionescu”, a povestit Anca Pandrea, în lacrimi, la emisiunea „Exclusiv VIP”.