Anca Serea a făcut marele anunţ. „Ne pregatim pentru al şaselea copil….”

Anca Serea a mers la spital ca sa isi faca analizele. Sotia fostului membru al trupei Akcent, Adi Sina, se ingrijeste foarte mult.

26 oct. 2017, 08:50
Anca Serea a făcut marele anunţ. „Ne pregatim pentru al şaselea copil….”

Vedeta a vrut sa afle care este starea ei de sanatate, scrie bzi.ro. A postat vizita la medic pe Youtube, iar clipul a fost urmarit de multe persoane.

Citeşte şi Cel mai mare regret al Ancăi Ţurcaşiu. „Am fost nevoită să renunţ la…”

Vedeta a marturisit ca este intoleranta la branula, ca nu o suporta din cauza durerilor foarte mari. In repetate randuri, frumoasa bruneta si-a scos branula.

„Vreau sa va spun, dintre toate nasterile pe care le-am avut, naturale, cea mai dureroasa a fost, pe langa epidurala care a fost in coloana, branula.

Tot timpul m-a durut branula si tot timpul am scos-o, pentru ca nu am avut nevoie de ea. Probabil ca am venele foarte mici, nu stiu, dar nu puteam sa ma odihnesc noaptea din cauza ei”, a marturisit sotia lui Sina.

Anca Serea vrea sa mai aiba un copil

„Ne pregatim pentru al saselea copil. (…) Secretul familiei: dragostea neconditionata, iubire, sprijin si familia. Nu cred ca e vreun secret. (…) Cu buna organizare, cu putine ore de somn si cu trezire devreme. Mama mea ne ajuta foarte mult, ea e eroina, adevarata eroina (…) O parte dintre copii ii duc eu la scoala.

Citeşte şi Zbor cu probleme pentru Anca Serea şi soţul ei. Aeronava în care se aflau cei doi a avut o aterizare nereuşită

Sara face echitatie, inot (…) Noah face de o jumatate de an pian, iar David va avea un an dificil. Daca-ti doresti ceva cu adevarat, bineinteles, cu putin efort.

Mananc multe fructe si legume, evit sa mananc produse prelucrate, mananc mancare gatita de mama mea. Vom pleca acum pe 8 – vom aniversa un an de la casatorie si ne vom reinnoi juramintele impreuna cu nasii nostri, undeva la Viena”, a declarat anul trecut intr-o emisiune de televiziune.