Anca Serea, de urgenţă la spital. Ce probleme de sănătate are vedeta

Anca Serea a ajuns de urgență la spital, chiar vedeta a făcut anunțul pe pagina sa de socializare, postând un filmuleț cu branula la mână. Vedeta nu a scris care ar fi motivul pentru care i s-a făcut rău, însă cel mai probabil are doar o cădere de calciu, așa cum s-a mai întâmplat în trecut.

06 sept. 2018, 18:28

Chiar ea a declarat că face faţă cu greu celor cinci, dar are ajutor din partea bunicilor care o mai salvează când trebuie să fie prezentă la diverse şedinţe foto sau evenimente.

Anca Serea este mămica eroină din showbiz, după ce a născut cinci copii. Vedeta nu vrea să se oprească aici, Anca Serea este pregătită pentru al șaselea copil, după ce i s-a spus că suferă de o boală și nu mai poate rămâne însărcinată.

Anca Serea era suspectă de endometrioză, boală cronică care afecteaza femeile, mai ales în perioada fertilă (25-40 de ani) şi le face probleme în a rămâne însărcinată. Vedeta era îngrijorată, pentru că anterior i se spusese despre acest diagnostic, şi-a luat inima în dinţi şi s-a dus la doctor ca să verifice acest lucru. După ce a ieșit din cabinet, avea zâmbetul până la urechi, deoarece primise o veste bună.

„Nu-mi vine să cred…pentru că ştiam că am endometrioză, primisem acest diagnostic, şi se pare că nu am chiar endometrioză. Sunt super fericită. Ecografie mi-a ieşit foarte bine. Nu pot să spun momentan dacă sunt însăcinată„, i-a mărturisit Anca Serea soţului ei la scurt timp după ce au părăsit clinica privată la care prezentatoarea a fost consultată.