Anca Serea şi Adi Sână şi-au botezat al şaselea copil. Petrecerea a avut loc la un conac VIDEO

Noi imagini de la marele eveniment din familia Ancăi Serea fac furori în mediul online. Vedeta a botezat-o ieri pe Leah, mezina familiei. Petrecerea s-a ținut la un conac din afara Bucureștiului, iar meniul a fost unul tradițional.

17 nov. 2019, 05:23
Anca Serea şi Adi Sână şi-au botezat al şaselea copil. Petrecerea a avut loc la un conac VIDEO

Anca Serea și Adi Sînă și-au creștinat astăzi fetița. Ceremonia religioasă a avut loc la o biserică, la Mănăsia. Miercuri, 14 august, Anca Serea a devenit mămică pentru a șasea oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, prin cezariană. Iar astăzi, vedeta și soțul ei au creștinat-o pe micuța Leah. Evenimentul a avut loc la o biserică, la Mănăsia. După slujba de creștinare, împreună cu nașii și invitații, cei doi părinți vor petrece la conac.

Anca Serea s-a ocupat de meniul pentru cei 100 de invitați, care va fi unul tradițional. Nașii fetiței sunt cei care i-au cununat pe Anca și Adi și care l-au botezat pe Moise Petru, este vorba de Silvana și Petru Berciu. Anca Serea a optat pentru o rochie de seară, burgundy, iar Adi Sînă a ales un costum negru, cu cămașă albă și papion.