Anca Serea şi Adi Sînă se pregătesc să plece într-o vacanţă romantică. Cei cinci copii nu îi împiedică să se distreze

Anca Serea şi Adi Sână au avut parte de o vacanţă minunată alături de cei cinci copii. Distracţia însă, nu s-a terminat pentru că cei doi îndrăgostiţi vor să plece singuri într-o vacanţă romantică.

28 iul. 2016, 08:14
Anca Serea şi Adi Sînă se pregătesc să plece într-o vacanţă romantică. Cei cinci copii nu îi împiedică să se distreze

Prezentatoarea TV a spus că aceasta este doar prima vacanţă dintr-un şir mai îndelungat de vacanţe, care unele vor fi cu copiii, altele în doi.

„În vacanţă a fost foarte frumos, a fost o vacanţă aşteptată. Ne-am bucurat de soare, de mare, de copii, am petrecut foate mult timp cu ei. Am avut zile superbe pentru că… Moise, fiind prima lui vacanţă am avut emoţii, fireste, totul a decurs normal. Mă trezesc cam la 3 ore, de 3 ori pe noapte. Eu cu Moise ieşeam dimineaţa devreme şi seara foarte târziu şi cumva ne-am împărţit programul. Fie mergea Adi cu mama cu ei la plajă. Nu a fost nimic complicat. Poate din afară se vede complicat, dar noi ne-am obişnuit. Urmează să mergem şi în vacanţe, într-un parc de distracţii de lângă Olanda. Eu cu Adi o să mergem în Toscana, avem planuri. Există multe vacanţe în primul rând pentru copii că ei sunt cei mai importanţi, dar există şi mici şi scurte vacanţe pentru părinţi”, a declarat Anca Serea pentru „Star Matinal”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Anca Serea a mărturisti că deşi are cinci copiim îşi face timp să meargă şi în cluburi împreună cu soţul său. „Da, daca Adi are concerte merg şi eu cu el. Sau, na, mai mergem şi noi ca îndrăgostiţii”.

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: Noah (3 ani şi jumătate), Ava (2 ani) și Moise, născut pe 20 mai. Vedeta Prima TV a mai fost căsătorită, cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David (14 ani) şi pe Sara (7 ani).

Citeşte şi Anca Lungu a făcut anunţul pe Facebook: „Oficial suntem patru!”