Anca Țurcașiu, apariţie strălucitoare la cununia religioasă a fiului ei. „Ziua cea mare a sosit!” FOTO

Anca Țurcașiu a avut parte de momente emoționante la cununia religioasă a fiului său şi a partenerei de viață a acestuia. Radu și Andreea au avut parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața lor.

04 sept. 2022, 10:54
Anca Țurcașiu, apariţie strălucitoare la cununia religioasă a fiului ei. „Ziua cea mare a sosit!” FOTO
Anca Țurcașiu, apariţie strălucitoare la cununia religioasă a fiului ei

Anca Țurcașiu, apariţie strălucitoare la cununia religioasă a fiului ei. Artista este în culmea fericirii. Băiatul îndrăgitei cântărețe de muzică ușoară, Radu, a ajuns la altar cu Andreea, aleasa inimii sale, la numai câteva luni de la cununia civilă. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești, iar celebra artistă, în rol de soacră mică, a arătat de-a dreptul fabulos!

Anca Ţurcaşiu, dezvăluiri despre viaţa amoroasă după divorţ: „Bărbații sunt foarte timizi, se sperie de personalitatea mea”

Vedeta a transmis un mesaj în mediul online în care le-a împărtășit urmăritorilor săi faptul că avut foarte multe emoții pentru acest eveniment. „Iubiții vieții mele! Ziua cea mare a sosit. Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea. Am avut emoții foarte mari. Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!”, a scris Anca Țurcașiu.

Radu și Andreea au avut cununia civilă la începutul lunii mai, iar Anca Țurcașiu a fost şi atunci alături de cei doi pentru a le ura noroc la început de drum în noua lor viață împreună.

„Nu știu dacă o să pot să țin telefonul pentru că am foarte mari emoții. A sosit ziua cea mare, în care Radu se căsătorește religios, aici, la Sfântul Elefterie și sunt foarte emoționată și în același timp foarte fericită”, a mai spus vedeta într-un videoclip postat pe Facebook.

Băutura-minune cu care Anca Țurcașiu se menține tânără la 52 de ani. „O beau zilnic, dar şi mă spăl cu ea!”

Petrecerea a avut loc la Corbeanca, în Paradisul Verde, unde artista a trăit vreo 20 de ani, în apropiere de nașul ei de căsătorie, Cristian Țânțăreanu, care a și făcut oficiile de gazdă.