Anca Ţurcaşiu, ridicată de la masă în Spania. Moment penibil pentru vedetă: „Am fost pusă la colț pe coji de nuci”

Anca Țurcașiu a zburat în Spania, la Zaragoza, pentru o scurtă vacanţă, de unde le-a mărturisit fanilor virtuali prin ce moment penibil a trecut din cauza unui viciu de care nu poate să scape.

02 iun. 2022, 15:09

Anca Ţurcaşiu, ridicată de la masă în Spania. Vedeta a dezvăluit în poveștile postate pe Instagram cât de frumos a fost primită de spanioli, dar şi cum a avut probleme din cauza fumatului!

Anca Ţurcaşiu, ridicată de la masă în Spania. Moment penibil pentru vedetă: „Am fost pusă la colț pe coji de nuci”

„Atât de frumos e totul aici! Oamenii trăiesc relaxați, căldura e perfectă,vântul te mângâie…”, a dezvăluit artista, care a revenit şi cu un moment mai puţin plăcut. Toate lucrurile au și o limită, pe care Anca Țurcașiu a încălcat-o și, drept urmare, au urmat consecințele. Mai precis, Anca Ţurcaşiu a fost pur și simplu ridicată de la masă și trimisă mai departe cu câțiva metri, imediat după ce a fost văzută că și-a aprins țigara, chiar când se pregătea să ia masa pe o terasă, în aer liber.

Anca Ţurcaşiu a dezvăluit secretul siluetei perfecte. Ce face în fiecare zi: „Nu sunt aşa de la natură”

„Am fost pusă la colț pe coji de nuci, pentru că pe terasele din Zaragoza NU SE FUMEAZĂ! Așa încât a trebuit să mă deplasez doi metri mai departe de masă”, a dezvăluit Anca Ţurcaşiu.

Anca Ţurcaşiu e soacră mare. „De azi, am oficial doi copii!”