Anchetă deschisă în cazul medicului care a murit la două săptămâni după vaccinul anti-Covid de la Pfeizer

Heidi Neckelmann, soţia doctorului Gregory Michael, care a murit pe 3 ianuarie, a declarat pentru NBC Miami că soţul său a început să aibă simptome ciudate la câteva zile după ce a primit prima doză a vaccinului, inclusiv mai multe pete mici pe mâini şi picioare.

13 ian. 2021, 23:06
Anchetă deschisă în cazul medicului care a murit la două săptămâni după vaccinul anti-Covid de la Pfeizer

Anchetă deschisă de autorităţile medicale din statul Florida, după ce un medic american din Miami a murit la două săptămâni după ce a fost vaccinat anti-COVID-19. Cei de la Pfizer fac şi ei o investigaţie şi informează că „nu cred că este vreo legătură directă” între vaccin şi cauza morţii.

Doctorul Gregory Michael, care lucra la Centru Medical Mount Sinai din Miami de 10 ani, a fost adus la Urgenţe cu diagnosticul de purpură trombocitopenică idiopatică cronică, o afecţiune rară caracterizată prin scăderea numărului de trombocite sau plachete sanguine sub 100.000/mmc, cifră considerată actualmente limita inferioară normală. Iar pe 3 ianuarie a făcut o hemoragie ce i-a fost fatală, informează Stiripesurse.

Anchetă în SUA în cazul morţii medicului care s-a vaccinat anti-Covid

Deşi deocamdată nu există vreo dovadă medicală sau ştiinţifică că decesul doctorului Michael a fost cauzat de vaccin, Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din Statele Unite a deschis o investigaţie asupra decesului din cauza intervalului scurt dintre administrarea vaccinului şi moartea medicului.

Oficiali din cadrul Pfizer au declarat pentru NBC Miami că au aflat de investigaţia deschisă în acest caz şi că „avem şi noi o investigaţie în curs, dar nu credem în acest moment că este vreo legătură directă cu vaccinul. Până acum, milioane de oameni au fost vaccinaţi şi monitorizăm cu atenţia toate reacţiile adverse ale celor cărora li se administrează vaccinul”.

Citeşte şi: Și-a scos soțul la plimbare în lesă, ca să aibă motiv să iasă din casă în timpul restricțiilor: Am ieșit doar să scot ”câinele”