Anchetă după atacul în STIL MAFIOT de la Vaslui. Detalii ULUITOARE

Anchetă extrem de complicată în cazul atacului în stil mafiot din Vaslui, acolo directoarea unei firme din judeţ şi-a găsit fiul de 14 ani legat la mâini şi la picioare într-o cameră. Băiatul le-a spus procurorilor că atacatorii care au intrat peste el în casă vorbeau într-o limbă străină. Deşi în locuinţă aveau sume mari de bani, indivizii nu au furat nimic.

15 feb. 2016, 06:53
Anchetă după atacul în STIL MAFIOT de la Vaslui. Detalii ULUITOARE

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui au fost rezervati cu privire la acest caz, afirmand ca cercetarile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui, anunta Bună Ziua Vaslui.

„Am fost sesizati cu privire la comiterea infractiunii de talharie intr-o proprietate din comuna Muntenii de Jos. Politistii de la Investigatii Criminale efectueaza cercetari sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui. in acest stadiu sunt verificate mai multe aspecte si este prematur acum sa ne pronuntam sau sa tragem concluzii. Oricum, toate bunurile sesizate ca fiind sustrase, au fost gasite in momentul in care au fost efectuate cercetari la fata locului”, a declarat responsabilul cu relatiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Loredana David. Anchetatorii iau in calcul mai multe aspecte, printre care si varianta inscenarii unei talharii.

ATAC MAFIOT. Casa fostei contabile a lui Adrian Porumboiu, SPARTĂ de HOŢI. Fiul de 14 ani, LEGAT FEDELEŞ

Locuinta directoarei Rodica Oltei de la firma care a preluat o parte din afacerile lui Adrian Porumboiu a fost luata cu asalt de doi indivizi mascati. În locuinta era doar copilul de 14 ani care a fost legat si închis într-o camera. Cei doi indivizi au rascolit intreaga casa pret de trei ore, dar nu au luat decat 25 de lei aflati într-o bombonierã. E posibil sã fi cautat ceva mai valoros, vreun document sau parole la conturi secrete, dar proprietarii au declarat politistilor ca nu lipseste nimic, scrie Vremea Noua.

Cei doi indivizi au fost observati de un vecin, dupa ce au iesit din vila, dar nu a alertat pe nimeni, pentru ca a crezut ca sunt procurori DNA! Fratele Rodicai Oltei spulbera si ipoteza cum ca cei doi vorbeau ruseste. Acesta crede ca au facut intentionat acest lucru, tocmai pentru a pune pe anchetatori pe o pista falsa.