ANCHETĂ în cazul copilului de 3 ani omorât în bătaie

Anchetă în cazul copilului de trei ani omorât în bătaie de un vecin. Băiatul a fost adus în stare extrem de gravă la spitalul din Buzău bătut crunt şi hipotermic. Părinţii, care mai au încă cinci copii, susţin că au fost atacaţi de un grup de romi, iar în busculadă, pe copil a căzut un geam, informează România TV. Ancheta se anunţă dificilă.

23 feb. 2014, 06:37
ANCHETĂ în cazul copilului de 3 ani omorât în bătaie

Părinţii sunt cei care au chemat ambulanţa. Copilul a ajuns la spital în comă, cu vânătăi pe tot corpul şi doar 32 de grade temperatura corpului, ca şi cum ar fi fost ţinut afară în frig, întreaga noapte.

„Starea lui generală s-a alterat, şi din păcate a prezentat un stop cardiorespirator iresuscitabil”, a declarat Adrian Zoican, medic UPU Buzău.

Părinţii copilului susţin că minorul ar fi fost bătut de un vecin, în urmă cu două nopţi. Bărbatul, ajutat de un prieten a spart geamurile casei şi a lovit cu bâtele tot ce i-a ieşit în cale.

Vecinii spun şi ei că a fost scandal.

Poliţiştii consideră suspectă moartea copilului. Pe corpul băieţelului erau urme de violenţă recente, dar şi mai vechi. Asistentul social din Merei nu crede că băieţelul ar fi fost bătut de părinţi.

Băieţelul de 3 ani provine dintr-o familie de romi care mai are încă cinci copii: trei acasă şi doi în plasament, la stat.

Citeşte şi Copil de doi ani şi jumătate, lovit în cap cu un par de concubinul mamei