Ancheta în cazul copilului ucis de mamă scoate la iveală detalii tulburătoare:8 ore a îndurat dureri groaznice de la loviturile primite

Băiețelul, care fusese abandonat de mamă într-un centru de plasament dar luat înapoi în familie, a murit în chinuri groaznice. În plus, apropiații știau că cei mici sunt bătuți cu bestialitate însă nu au reclamat acest lucru.

09 iul. 2019, 14:22
Ancheta în cazul copilului ucis de mamă scoate la iveală detalii tulburătoare:8 ore a îndurat dureri groaznice de la loviturile primite

Este în plină desfăşurare la Cluj ancheta în cazul copilului de 9 ani omorât în bătaie de mama lui. În urma necropsiei s-a stabilit că băieţelul a murit în jurul orei 23:00.

La puţin timp după aceea, partenerul femeii a sunat la 112 să anunţe tragedia. Până acum ancheta a dezvăluit că Luca, băieţelul de 9 ani, a murit în chinuri, după ce mai bine de 8 ore a îndurat dureri groaznice de la loviturile date de mama sa.

Anchetatorii au aflat şi motivul şocant pentru care femeia şi-a omorât copilul: minţise că a luat o portocală.

Luni, cei doi fraţi ai băiatului, bănuiţi că au trecut prin suferinţe similare, au fost duşi la IML pentru examinare. Anchetatorii au stabilit că fratele geamăn a lui Luca are leziuni pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului.

Acum, cei doi sunt în grija statului. Primii 4 ani de viaţă i-au petrecut oricum tot în centrul în care se afla acum. Pe de altă parte, membrii unei asociaţii din Cluj pregătesc acum inmormatarea copilului, programată pentru miercuri.