Anchetă la IPJ Constanţa. Un luptător al Serviciului Acţiuni Speciale reclamă că a fost bătut de un coleg

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a dispus efectuarea de verificări după ce un luptător al Serviciului Acţiuni Speciale (SAS) a reclamat că a fost agresat fizic de un coleg de serviciu în timpul orelor de antrenament, fiind necesară transportarea sa la spital pentru îngrijiri medicale.

20 feb. 2014, 17:00
Anchetă la IPJ Constanţa. Un luptător al Serviciului Acţiuni Speciale reclamă că a fost bătut de un coleg

Reprezentanţi ai IPJ au informat joi că incidentul s-ar fi produs la începutul săptămânii, poliţistul acuzat de agresiune fiind cel care coordona activitatea sportivă desfăşurată în sala de antrenamente, conform dispoziţiei şefului SAS.

Agentul de poliţie a solicitat îngrijiri medicale, ca urmare a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu o ambulanţă, în vederea efectuării de investigaţii medicale, fără a rămâne internat”, au afirmat oficiali ai IPJ, potrivit Agerpres.

Aceştia au menţionat că reclamantul îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală.

Conducerea IPJ Constanţa a anunţat că a dispus declanşarea cercetării prealabile a poliţistului reclamat, urmând ca, la finalizarea acesteia, să se dispună măsuri legale în conformitate cu statutul poliţistului.