Anchetă la spitalul din Botoşani unde a fost internată femeia care a cântat neîncetat o săptămână

Publicat: Marţi, 26 Noiembrie 2013 08:54 // Actualizat: Marţi, 26 Noiembrie 2013 08:57 // Sursa: romaniatv.net

Conducerea unităţii medicale din Botoşani, unde a fost internată femeia care a cântat neîncetat o săptămână din cauza unei boli psihice, a demarat o anchetă. Soţul femeii i-a acuzat pe medici că ar fi bătut-o pe aceasta, informează România TV. Ea a fost internată în spital cu o serie de complicaţii din cauza diabetului.

Foto: Captură video

Conducerea Spitalului Judeţean din Botoşani a demarat o anchetă internă administrativă după ce soţul femeii a acuzat cadrele medicale care au tratat-o că ar fi agresat-o. El spune că femeia a fost legată de pat şi bătută, motiv pentru care medicii care au tratat-o vor fi cercetaţi administrativ.

Iniţial, femeia a fost internată la secţia de Boli de Nutriţie a spitalului, după care a fost transferată la secţia de Psihiatrie, însă starea sa nu se ameliora. Ea a cântat timp de o săptămână o melodie, fără să se oprească. Din acest motiv, medicii au decis ca ea să fie transferată la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia" din Capitală. Aici, ea urmează un tratament medicamentos de urgenţă care pare să dea roade.

VEZI şi Detalii noi în cazul FEMEII care CÂNTĂ fără oprire aceeaşi MELODIE. Vezi la ce au supus-o asistentele

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 nov 15:20
...o anchetă. Soţul femeii i-a acuzat pe medici că ar fi bătut-o pe aceasta, informează România TV. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8406
RON
08 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H