Anchetă la Spitalul Județean Ploiești! O pacientă acuză unitatea de condiții deplorabile

O pacientă a Spitalului Județean Ploiești acuză unitatea medicală că ține pacienții în condiții nedemne pentru anul 2021. Aceasta a relatat o experiență pe care a trăit-o în Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului.

18 ian. 2021, 23:13
Anchetă la Spitalul Județean Ploiești! O pacientă acuză unitatea de condiții deplorabile

Anchetă la Spitalul Județean Ploiești! Femeia a relatat pe Facebook o experiență pe care a avut-o chiar în Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului.

Citește și: Când ne putem face vaccinul anti-Covid dacă am fost deja infectați cu virusul? Beatrice Mahler, explicațiile momentului!

Selina Anton a ajuns la  Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean din Ploiești pentru a face un set de analize unde necesita proba de urină. În cele 30 de minute în care a aşteptat să fie preluată de o asistentă Selina a fost martora unor imagini șocante.

Anchetă la Spitalul Județean Ploiești! Postarea pacientei: „2021. Ploiesti – Spitalul Judetean, conditii?

Să nu mai zic de atitudinea doctorilor si a asistentilor… Doamne fereşte să ţi-se facă rău în mizul nopţii ca să le strici lor somnul de frumuseţe . Fix cu aceste cuvinte am fost primita la receptia spitalului “tu ce ai pățit fetiță la 3 dimineața?!” Parcă mă și simțeam prost că mi s-a făcut rău.

Doamne, imi cer mii de scuze de deraj! Hai că plec acasă şi vin după amiază, e în regula”, scrie Selina în postarea de pe Facebook.

Ea relatează apoi situaţia unui pacient care gemea de durere, cu mâna ruptă, aşteptând să fie ajutat de o asistentă.

„Să nu mai spun că erau pacienţi ce aveau nevoie de ele, era un om lângă mine, aştepta de ceva timp, poate chiar de zeci de minute, să îl ajute, era cu mâna ruptă, gemea de durere, îi se vedea efectiv osul ieşit prin piele, horor! A fost într-un final ajutat, cred că facea prea mult zgomot şi era deranjant.

Doamnele asistente şi doctore adunate toate la tv, era “la bloc”, desigur, orice era mai important de făcut decât să îi ajute pe bieții oameni”, mai scrie pacienta în postarea de pe Facebook.

„Anul 2021, ce sa vrei mai mult? uite-te atent la poza, vezi ce frumos e Într-un spital European dintr-o ţară aşa emancipată cum e România?! Ieşiti dragilor la vot… ieşiti , suntem foarte ajutaţi..

Trebuia să fac un set de analize unde necesita proba de urină, aştept 30 de minute, era un pacient imobilizat ajutat de un cadru medical, în fine.

“Hai domnişoara, du-te la baie, da’ puneţi masca calumea pe nas că avea diaree asta dinainte, te descurci tu cumva”

Frumos… frumoase vorbe, frumoasa atitudine, aveţi toată stima şi respectul. Vă felicit! Ne ajutaţi foarte mult, ce covid mă? Păi nici covidul nu stă în condiţiile astea, de aici nu ieşi cu, covid, ci cu hepatită, cu alte enșpe mii de bolii, va rog eu , nu covidul ne omoară, ci indiferenţa, nepăsarea, jegul şi atitudinea asta de tot c……l”, a mai scris revoltata pacienta.