ANCHETĂ la Spitalul Municipal din Sebeş. Un medic ar fi refuzat să consulte o pacientă VIDEO

Spitalul Municipal din Sebeș a început o anchetă după ce un medic de la Unitatea de Primiri Urgențe ar fi refuzat să consulte o pacientă, în vreme ce fiica acesteia a filmat-o în timp ce o acuza de acest lucru, iar apoi a trimis video-ul primarului din Sebeș, Dorin Nistor, care a dispus să se facă cercetări.

06 iul. 2017, 08:29
ANCHETĂ la Spitalul Municipal din Sebeş. Un medic ar fi refuzat să consulte o pacientă VIDEO

În înregistrarea, care a ajuns și pe Internet, o femeie întreabă un medic de ce a refuzat să o consulte pe mama ei, scrie ziarulunirea.ro.

Vă rog frumos să-mi dați în scris, în momentul acesta, de ce ați refuzat să o consultați pe mama„, a spus femeia, în vreme ce medicul îi răspunde: „Eu am consultat-o pe maică-ta. Lasă-mă pe mine cu poveștile tale„, iar apoi îi închide ușa în față și intră într-o altă încăpere.

Reprezentanţii Spitalului Municipal din Sebeş au declarat că au început o anchetă, iar aparţinătoarea a depus sesizare şi la spital.

Vor fi consecinţe, asta vă pot spune. Ancheta este în desfăşurare, iar peste o săptămână vă putem da mai multe detalii. Pacienta avea peste 70 de ani şi suferea de colici abdominale„, au declarat reprezentanţi ai spitalului.

Potrivit unor surse din administraţie, primarul din Sebeş, Dorin Nistor, a primit filmarea aparţinătoarei pe Facebook, iar a doua zi a organizat o şedinţă cu medicii din spital şi cu personalul administrativ, instituţia aflându-se în subordinea administraţiei locale.

De asemenea, filmări din această şedinţă au fost publicate pe Internet, iar primarul cere conducerii spitalului începerea unei anchete.

Citeşte şi Scandal la un spital din Buzău. Un medic şi o asistentă au fost agresaţi de zeci de romi nervoşi VIDEO