ANCHETĂ la Târgşor după ce Elena Udrea a fost AMENINŢATĂ cu moartea

Elena Udrea a fost ameninţată cu moartea, iar conducerea Penitenciarului Târgşor anunţă că va deschide o anchetă, informează România TV. Într-un comunicat de presă al penitenciarului se arată că Elena Udrea nu a făcut nicio sesizare legată de scrisoarea de ameninţare, dar "penitenciarul s-a autosesizat și a demarat o cercetare administrativă care să investigheze aspectele semnalate."

02 mai 2015, 11:02
ANCHETĂ la Târgşor după ce Elena Udrea a fost AMENINŢATĂ cu moartea

Elena Udrea a fost amenințată cu moartea în timp ce se afla arest. Un deţinut de la Colibaşi i-a trimis o scrisoare fostului ministru, in care îi spune că ar fi fost angajat de interlopi celebri să o infecteze cu SIDA. Ruxandra Dragomir a confirmat la România TV că Udrea a primit scrisoarea şi spune că aceasta este „speriată” şi îi este frică, mai ales după ce a fost mutată la Târgşor. 

CITEŞTE ŞI Elena Udrea, vizitată de avocat în penitenciar. Striblea confirmă scrisoarea de ameninţare

„De la momentul încarcerării și până în prezent, persoana la care se face referire nu a înaintat nicio sesizare și nu a semnalat angajaților penitenciarului aspecte privind existența unei scrisori de amenințare.

Administrația Națională a Penitenciarelor și unitățile subordonate au obligația de a asigura, în condițiile legii, protecția și asistența deținuților aflați în orice situație de vulnerabilitate.

Având în vedere toate acestea, penitenciarul s-a autosesizat și a demarat o cercetare administrativă care să investigheze aspectele semnalate.

Executarea pedepselor privative de libertate se realizează în condiții care să asigure respectarea demnității umane, protejarea vieții, integrității corporale și sănătății persoanelor custodiate.

În situația în care deținuții consideră că le este pusă în pericol sănătatea, integritatea corporală sau viața pot sesiza de îndată, personalul din cadrul unității de detenție, judecătorul de supraveghere a privării de libertate, organele judiciare competente.”, se arată în precizarea transmisă de  Penitenciarul de Femei Târgșor.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, ameninţată cu MOARTEA după gratii: „Vor să te distrugă”

Elena Udrea s-a aflat în arestul central al Poliţiei Capitalei, dar a fost mutată zilele trecute la penintenciarul de femei Târgşor. 

În timp ce se afla în arest,  un pușcăriaș încarcerat în Penitenciarul Colibași  i-a trimis Elenei Udrea o scrisoare în care îi spune că a primit comandă de la clanul Cămătarilor să o înţepe cu un ac infectat cu HIV.

 Potrivit stiripesurse.ro, atacul ar fi urmat să aibă loc în momentul în care ea era transferată la instanţă. În plus, bărbatul, care susţine că are 42 de ani şi este  încarcerat pentru răpire şi cămătărie, scrie că totul a fost comandat de Sile Cămătaru, care a fost dispus să dea 15.000 de euro.

CITEŞTE ŞI Ruxandra Dragomir, reacţie după ce Udrea a fost ameninţată cu moartea: Nu ne putem juca cu astfel de lucruri

Tu ai un duşman care te-a denunţat şi te-a băgat acolo şi e prieten bun cu Sile. Au discutat despre tine şi spunându-i că vrea să te distrugă şi că dacă are pe cineva care să-ţi facă rău. Sile a zis da spunându-i că îi oferă 15 mii să dea ordin să te înţepe cu un ac de sida ca să te distrugă”, i-a transmis deţinutul lui Udrea.

Puşcăriaşul spune  însă că a refuzat să execute comanda primită de la Sile Cămătaru şi îi transmite fostului ministru că aşteaptă un răspuns la scrisoarea sa.


loading...