Ancheta morţii celor şase copii de la Rovinari bate pasul pe loc dintr-un motiv halucinant

Publicat: Vineri, 01 Mai 2015 10:16 // Actualizat: Vineri, 01 Mai 2015 10:16 // Sursa: romaniatv.net

Au trecut 4 luni de la tragedia de la Rovinari în care 6 copii şi tatăl lor au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon. Ancheta nu a fost finalizată până acum, dintr-un motiv halucinant: expertiza medico-legală se plimbă între două instituţii.

Foto: RomaniaTV

Nenorocirea din Rovinari s-a întâmplat în timpul nopţii de 11 ianuarie, informează România TV. Dimineaţă, unor locatari li s-a făcut rău, au mers la spital, iar acolo au aflat că este vorba despre o intoxicaţie cu gaze. Oamenii au spart uşa apartamentului situat la parter şi aşa au dat peste imaginile de coşmar.

Citeşte şi Mamă şi şase copii, morţi după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Şase copii şi tatăl lor au fost găsiţi morţi, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, în garsoniera lor. Iniţial, pompierii au găsit trupurile neînsufleţite ale cinci copii. Toţi erau întinşi pe pat. Tatăl lor a fost descoperit în cadă. Al şaselea copil, un băieţel de cinci ani, a fost găsit mort după aproape o oră, în spatele unui fotoliu.

"Şase copii, cu vârste cuprinse între 6 luni şi 7 ani, şi tatăl lor au murit după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Din primele informaţii, se pare că problemele sunt de la gasoniera de la parterul blocului, de la centrală. Poliţia, salvarea şi toate autorităţile se află la locul tragediei", a declarat Constantin Podaru, administratorul public al oraşului Rovinari.

Primarului oraşului Rovinari, Dorin Filip, a declarat că locuinţa în care stăteau victimele era încălzită cu o instalaţie termică improvizată, care în cursul nopţii de duminică spre luni nu ar mai fi evacuat gazele în exterior din cauza vântului puternic.

Citeşte şi Durere fără margini! Cei şase copii şi mama lor intoxicaţi cu monoxid de carbon, conduşi pe ultimul drum VIDEO

Toţi locatarii din bloc au fost evacuaţi după descopeirea cumplită. La un etaj superior al imobilului, alţi doi copii au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon. Aceştia au fost transportaţi la spital şi se află în afara oricărui pericol.

Tatăl copiilor era angajat al Complexului Energetic Oltenia, iar soţia acestuia este plecată la muncă în Italia. Cei doi soţi aveau şapte copii, însă cel de-al şaptelea, o fată, a scăpat cu viaţă pentru că nu a dormit acasă, fiind plecată la bunici, la Târgu Jiu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H