Anchetatorii au piste pentru a treia victimă în cazul Caracal. Ce au descoperit în maşina lui Gheorghe Dincă

Publicat: Marţi, 20 August 2019 13:08 // Actualizat: Marţi, 20 August 2019 13:33 // Sursa: romaniatv.net

Anchetatorii au găsit în mașina lui Gheorghe Dincă o poşetă de culoare albastră, care nu aparține nici Luizei Melencu, nici Alexandrei Măceșanu. De asemenea, pe lângă poşetă, în maşină au fost găsiţi şi doi cercei diferiţi, dintre care doar unul a fost recunoscut de părinţi ca fiind al Alexandrei Măceşanu. Aceste probe confirmă suspiciunea că vorbim de o a treia victimă în cazul Caracal. 

Printre probele strânse de anchetatori până acum din locuinţa şi maşina lui Gheorghe Dincă se numără şi o geantă mică, albastră cu închidere prin magnet auriu, cu bretea ce se fixează cu zale, despre care se credea că este a Alexandrei Măceşanu. Surpriză însă, părinţii fetei spun că acest lucru nu este adevărat.

RASTURNARE TERIBILA de situaţie în cazul Caracal! "Alexandra ar putea fi în VIAŢĂ!" Ce s-a găsit în maşina criminalului

Părinții Alexandrei au recunoscut în schimb trei inele și un lănțișor ca aparținând fiicei lor. În raportul anchetatorilor sunt acestea, plus încă două fragmente de lănțișoare, o bucată similară unei monturi de inel, cu urme de ardere. De asemenea, în mașină lui Gheorghe Dincă au fost un cercel care a fost recunoscut de mama Alexandrei, susţin surse judiciare.

În plus, sub capitonajul de pe podeaua maşinii, a mai fost găsit un cercel cu ornament negru din plastic, prevăzut cu tijă metalică pentru fixare pe lobul urechii. Acesta nu a fost recunoscut de rudele celor două fete.

Şi avocatul Tonel Pop consideră că resturile umane găsite la lizieră şi analizate de INML provin de la o a treia victimă.

"Cred ca este vorba de o a treia victima. Se evita a se constata acest lucru. Nu ies bijuteriile găsite. Sunt bijuterii în plus care nu pot apartine celor două fetite. Avand aceasta problema cred ca si sunt aproape convins ca vorbim de a treia victima si impactul stirii ar putea duce cazul pe noi culmi. Se incearaca tergiversarea acestei vesti, dar exista premise indubitabile, inclusiv pe bijuterii care nu pot fi plasate in niciun caz ca apartinand celor 2 victime cunoscute", a spus avocatul Tonel Pop la România TV.

Suspiciunea rudelor Alexandrei Măceşanu şi ale Luizei Melencu privind o a treia victimă a lui Gheorghe Dincă este întărită şi de faptul că în urma expertizei antropologice medicii legişti au stabilit că oasele găsite la marginea pădurii de lângă Caracal aparţin unei fete cu vârsta între 15 şi 19 ani, dar nu sunt ale Alexandrei Măceşanu. De asemenea, DIICOT a precizat că a primit de la Institutul Naţional de Medicină Legală constatările preliminare ale expertizei genetice judiciare în urma expertizării unei părţi dintre probele ridicate de la liziera de pădure, respectiv fragmente osoase de natură umană. "Având în vedere starea de calcinare excesivă a acestora, ca urmare a acţiunii factorilor fizico - chimici la care a fost supus materialul biologic osos, nu s-a putut evidenţia niciun profil ADN", arată DIICOT.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H