Interlopul eliberat DIN GREŞEALĂ a primit BANI DE BUZUNAR şi a fugit din ţară. Unde se ASCUNDE Adrian Botez

Adrian Botez este singurul deţinut din cei 33.000 aflaţi în România, care a fost eliberat din închisoare din greşeală. El a fugit din ţară îndată ce a fost eliberat din arest. Mai mult decât atât, interlopul a primit înapoi, de la poliţişti, şi banii pe care îi avea la el în momentul în care fusese arestat.

08 iul. 2014, 15:11
Interlopul eliberat DIN GREŞEALĂ a primit BANI DE BUZUNAR şi a fugit din ţară. Unde se ASCUNDE Adrian Botez

Anchetatorii au reuşit să stabilească pas cu pas traseul făcut de interlopul Adrian Botez, care se poate lăuda cu faptul că este cel mai norocos deţinut dintre cei aproximativ 33.000 din România. Este singurul deţinut care a fost eliberat din închhisoare din greşeală, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare, potrivit România TV.

Primul lucru pe care l-a făcut când s-a văzut în afara gratiilor a fost să îşi sune iubita, iar după aceea a plecat din arestul politiei Capitalei cu taxiul şi s-a îndreptat spre spre Ciulniţa, urmând să ajungă mai târziu la Galaţi.

Banii de taxi au provenit tot de la poliţişti. În momentul în care Adrian Botez fusese arestat de către poliţişti, el avea asupra lui 7.300 de lei, bani pe care i-a recuperat în momentul eliberării.

La câţiva kilometri de Slobozia, mai precis la Ciulniţa, taxiul s-a defectat, iar taximetristul a fost nevoit să îşi cheme colegii în ajutor. Interlopul a chemat un alt taxi şi a ajuns la Galaţi, unde este şi punct de trecere a frontierei către Republica Moldova. Anchetatorii presupun că el ar fi trecut în Republica Moldova, cu o altă maşină.

Citeşte şi Cine este interolpul PERICULOS, eliberat din greşeală. Cum a vrut să îl asasineze pe Puiu Mironescu

Din Republica Moldova, de unde provin cei mai mulţi dintre interlopii care sunt folosiţi şi de clanul Mararu, şi de clanul Mironescu pentru diferite atacuri. De pildă, Vitalie Toca, din Republica Moldova sau Robert Gârleanu şi Nicu Patron, vorbim despre cei care au fost folosiţi de interlop.

În Republica Moldova, el s-ar putea ascunde foarte bine de anchetatori, pentru că ar avea cine să îl protejeze. Există însă şi alte variante. Adrian Botez s-ar fi putut refugia în Transnistria, din Republica Moldova sau chiar în Ucraina.