Anda Adam, despre Victor Slav: Îmi era dor de el şi l-am strâns în braţe

Anda Adam a recunoscut că i s-a făcut dor de Victor Slav, bărbatul alături de care şi-a petrecut ultimii şase ani şi de care s-a despărţit de curând, şi că l-a luat în braţe cu prima ocazie în care l-a întâlnit. Bianca Drăguşanu, actuala iubită a prezentatorului meteo, este vizibil deranjată de afirmaţiile Andei Adam.

12 feb. 2013, 18:51
Anda Adam, despre Victor Slav: Îmi era dor de el şi l-am strâns în braţe

„Eu şi Victor vorbim în fiecare zi, am rămas prieteni şi ţinem încă unul la altul. Vorbim şi atunci când el e cu Bianca. Chiar m-am şi văzut cu Victor acum două zile. Ne-am pupat, ne-am luat în braţe. Nu-l mai văzusem de mult timp şi chiar îmi era dor de el. Ţin la el”, a mărturisit Anda Adam la Acasa TV.

Bianca Drăguşanu a simţit nevoia să-i dea o replică cântăreţei şi să puncteze faptul că are încredere în Victor şi în sentimentele lui.

“Cu siguranţă, afirmaţiile Andei lasă loc de interpretări şi au fost făcute cu un scop, dar nu mă deranjează, cunosc situaţia! E normal ca Anda şi Victor să rămână prieteni. Eu am încredere în iubitul meu, care mă face să mă simt cea mai norocoasa femeie din lume”, a declarat Bianca pentru WOWbiz.ro.

Anda Adam şi Victor Slav s-au cunoscut pe platourile emisiunii „Dansez pentru tine”, în urma cu şase ani, şi de atunci au format un cuplu. Cei doi au luat decizia de a se despărţi de comun acord şi sunt hotărâţi să meargă pe drumuri separate în viaţă. Ambii sunt de părere că aceasta este cea mai bună soluţie şi sunt convinşi că în ciuda despărţirii vor rămâne în relaţii de prietenie.

De aproape două luni, Victor Slav formează un cuplu cu Bianca Drăguşanu.