Anda Adam, ÎNŞELATĂ de iubitul FOTBALIST cu o BOMBĂ SEXY din SHOW-BIZ

Relaţia dintre Anda Adam şi Cătălin Ţîră, fotbalist la Den Haag, in Olanda, este din nou in pericol. După ce s-a aflat de mesajele pe care fotbalistul le trimitea Oanei Zăvoranu, o altă brunetă susţine că sportivul a agăţat-o pe Facebook şi a chemat-o la hotel.

07 mai 2014, 16:20
Anda Adam, ÎNŞELATĂ de iubitul FOTBALIST cu o BOMBĂ SEXY din SHOW-BIZ

Andreea Duţă a povestit, la Star Matinal, că a vorbit de nenumărate ori cu Cătălin Ţîră. Totul a început pe Facebook, iar tânărul de 19 ani chiar a chemat-o la hotel, dar fata a refuzat. După ce fotbalistul s-a împăcat cu Anda Adam, el a continuat să îi dea mesaje Andreei. Bruneta a explicat că solista a aflat de convorbirile lor şi a încercat să o contacteze pe Andreea sub pretextul că e Ţîră, scrie Click.

„Mi-a cerut numarul, am vorbit pe WhatsApp, a inceput sa ma sune, mi-a spus sa ne vedem, nu ne-am intalnit, l-am refuzat. Imi spunea niste lucruri care nu mi se pareau adecvate, ma invita la hotel. Apoi s-a impacat cu Anda. Era cu Adam, dar eu vorbeam cu el pe WhatsApp. Eu am spus ca nu poate fi decat o prietenie. El a spus ca Anda nu are de ce sa se supere”, a povestit Andreea la Star Matinal.

Întrebat de reporterii emisiunii, printr-un mesaj, ce are de spus, Cătălin Ţîrăa dat un răspuns scrut: „Nu vreau să comentez nimic pentru că nu am de ce”.