Anda Adam o atacă dur pe Bianca Drăguşanu. Vezi ce a declarat

Anda Adam şi Bianca Drăguşanu au declarat că nu au nimic de împărţit una cu cealaltă, însa lucrurile nu par să stea chiar aşa. Cântăreaţa s-a hotărât să nu mai tacă şi a făcut un comentariu despre femeile care doresc să fie slabe pentru a fi plăcute, iar în această categorie intră şi Bianca.

14 iun. 2013, 09:30
Anda Adam o atacă dur pe Bianca Drăguşanu. Vezi ce a declarat

„Sportul înseamnă sănătate, iar pentru mine contează mult să am un trup tonifiat, puternic. Asta nu înseamnă că îmi pierd din feminitate. Sunt o femeie cu forme, nu una anorexică ce se chinuie să arate precum un băţ crezând că asta îşi doresc bărbaţii. O admir pe Madonna pentru modul în care arată. Să o comparăm, totuşi, cu alte femei de vârsta ei şi o să ajungem să o apreciem”, a declarat Anda Adam pentru adevarul.ro.

Chiar dacă Anda Adam părea că a trecut peste despărţirea cu Victor Slav, aceasta se pare că a ţinut totuşi să se răzbune pe Bianca Drăguşanu. Roata s-a întors şi Anda Adam se poate mândri ca i-a plătit cu aceeaşi monedă Biancăi, încercând să-l seducă pe fotbalistul Adrian Cristea. VEZI poze cu Anda Adam şi Cristea.