Anda Adam a petrecut la nunta fratelui în Australia. Cum arată mirii în ziua cea mare FOTO

Anda Adam şi-a anulat concertele pentru acest final de săptămână pentru a participa la un eveniment grandios în familie. Vlad, fratele solistei s-a însurat, iar celebra artistă nu putea să lipsească de la nunta care a avut loc în Austalia. Imagini de la ceremonia religioasă emoţionantă a mirilor, dar şi cu tatăl cântăreţei, îmbrăcat la patru ace, au fost publicate de Anda Adam pe reţelele sociale.

19 apr. 2019, 06:42

E petrecere mare în familia Andrei Adam (38 de ani), scrie click.ro. Artista a fost invitată la nunta fratelui său Vlad, care locuieşte de peste 10 ani în Australia, prilej cu care a petrecut mai mult timp cu cei dragi. Pe tatăl ei, cu care nu a mai apărut la un eveniment public de la nunta din 2015 cu Sorin, Anda l-a luat acum chiar cu ea la coafor, tocmai pentru a sta mai mult în compania lui.

Citeşte şi Anda Adam, surprinsă NEMACHIATĂ. Schimbare RADICALĂ: nu o mai recunoşti! FOTO

Cine este fratele Andei Adam. Vlad s-a însurat în Australia cu un fotomodel

Dacă Anda Adam nu mai are nevoie de nicio prezentare, despre fratele solistei nu se ştiu prea multe. Vlad are se pare o firmă prin care oferă servicii de design auto şi este ca şi sora lui pasionat de fitness, iar dovadă stau imaginile cu el . În urmă cu aproape doi ani, tânărul a cunoscut-o pe actuala lui soţie, Melanie, cu care a ajuns în faţa altarului în urmă cu puţin timp.

După fusul orar din Queensland, cei doi au avut ceremonia în jurul orei 16.00 (09.00 ora României). Imagini cu mirii extrem de emoţionaţi şi cu superba soţie a fratelui artistei au fost publicate de Anda Adam pe Instagram. Nu doar cei doi protagonişti au fost emoţionaţi, ci şi tatăl artistei, Adrian Adam.