Anda Adam, pipaită de Roberto Cavalli. Vezi fotografia care a făcut senzaţie pe Internet

Anda Adam a fost prezentă, joi seară, la lansarea primului magazin Cavalli din România. Cântăreaţa a purtat o rochie neagră, sexy şi foarte decoltată. Cu aşa o apariţie, blonda a atras numeroase priviri, inclusiv pe ale designerului care a fost fotografiat în compania ei.

19 apr. 2013, 14:27
Anda Adam, pipaită de Roberto Cavalli. Vezi fotografia care a făcut senzaţie pe Internet

De când este singură, Anda Adam afişează ţinute din ce în ce mai provocatoare, semn că este în căutarea unui partener de viaţă. Cântăreaţa şi-a făcut apariţia, joi seară, într-o rochie deosebită cu un decolteu sexy şi adânc. Ţinuta i-a pus în evidenţă formele voluptoase şi a întors câteva priviri masculine.

Atras de blondă pare că a fost şi marele designer. Într-o fotografie postată recent pe contul de Facebook, Anda Adam apare alături de Cavalii. În poză se vede cum creatorul încearcă să-i acopere decolteul generos.

Designerul Roberto Cavalli şi-a făcut apariţia la lansarea primului său magazin din România, însoţit de modelul Irina Shayk, unul dintre îngerii de la Victoria’s Secret.

Aflat pentru prima dată în ţara noastră, designerul a dezvăluit că a iubit o româncă.

Preţul pentru o rochie Roberto Cavalli începe de la 2.000 lei şi poate ajunge până la 55.000 lei. Investiţia în magazinul bucureştean a fost de 600.000 de euro.

Citeşte şi Anda Adam se sărută pasional cu un bărbat. Vezi despre cine e vorba FOTO