Anda Adam, prima apariţie la un eveniment monden. Cum arată la aproape 2 săptămâni după naştere FOTO

Cântăreaţa Anda Adam şi-a făcut apariţia la un eveniment monden, joi seară, la câteva zile zile după ce a născut o fetiţă.

11 dec. 2015, 08:58

Alături de alte vedete, precum Gina Pistol, Roxana Ilie sau Paula Chirilă, cântăreaţa în vârstă de 35 de ani a participat la deschiderea unui magazin de haine de lux, pe Calea Victoriei din Bucureşti, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Anda Adam, primele imagini cu fetiţa în braţe VIDEO

Anda Adam a născut prin cezariană o fetiţă pe 30 noiembrie. Micuţa Eveline a venit pe lume în ziua Sfântului Andrei, la ora 11.00. Fetiţa Andei a cântărit 3 kg şi a primit nota zece de la medici.

Anda Adam şi soţul ei, Sorin, îşi doresc o familie numeroasă. La două zile după ce a născut-o pe Evelin, cântăreaţa a mărturisit că are de gând să mai facă un copil, în următorii doi ani.

Citeşte şi ANDA ADAM, în stare de şoc la o zi după naştere. Veştile proaste sunt despre soţul său, Sorin Andrei Niculescu

Vedeta se va întoarce la muncă destul de repede, după naştere. Ea va reveni pe scenă de Revelion, când are antamate mai multe concerte, astfel că va trebui să se împartă între fetiţa ei şi carieră.