Anda Adam s-a căsătorit. Sute de invitaţi i-au fost alături în cea mai importantă zi VIDEO

Anda Adam s-a căsătorit cu iubitul ei, Sorin. După o cununie religioasă încărcată de emoţii, petrecerea a ţinut până dimineaţa, într-un cort amenajat lângă lacul Snagov. Sute de invitaţi, printre care şi artişti, le-au fost alături mirilor, în cea mai importantă zi.

08 iun. 2015, 06:34
Anda Adam s-a căsătorit. Sute de invitaţi i-au fost alături în cea mai importantă zi VIDEO

Anda Adam şi proaspătul ei soţ au dat startul petrecerii cu sute de invitaţi. Dansul mirilor a fost extrem de emoţionant. La scurt timp însă li s-au alăturat şi invitaţii. Primii la distracție au fost Dorian Popa și iubita lui.

Mirii au dansat alături de invitaţi până dimineaţă. Chiar dacă a purtat o rochie amplă, asta nu a împiedicat-o pe Anda să danseze ca la spectacole.

Citeşte şi Scandal monstru la nunta Andei Adam. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine

Ziua a început însă cu mari emoţii pentru cei doi. Extrem de emoţionată, artista şi-a stăpânit cu greu lacrimile.

„Sunt foarte fericit pentru prietenii noştri. Să fie într-un ceas bun. Să aibă casă de piatră şi copii minunaţi şi sănătoşi şi să se înţeleagă şi de acum încolo cum s-au înţeles până acum”, a spus Jorje.

VEZI şi Anda Adam se mărită. Uite cum arată în rochie de mireasă FOTO

Anda Adam îşi prezintă proaspătul soţ ca fiind un prosper om de afaceri. Cazierul său, însă, spune că pe lângă afaceri s-ar fi ocupat şi de lucruri ilegale.

Potrivit informaţiilor prezentate în emisiunea CanCan, în urmă cu doi ani, Sorin ar fi fost prins în flagrant în timp ce extrăgea 1.200 de lei dintr-un bancomat. Asupra lui s-ar fi găsit atunci 12 carduri false, motiv pentru care a fost arestat preventiv pentru 20 de zile. Culmea, el este acum student în ultimul an la Facultatea de Drept.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, aroganţa MAXIMĂ. Ce i-a făcut Andei Adam în ZIUA NUNŢII