Anda Călin, prima declaraţie după despărţirea de Liviu Vârciu: „Nu am fost niciodată atât de rău”

Anda Călin, fosta iubită a lui Liviu Vârciu și cea care i-a dăruit artistului ce-a de-a doua fetiță, a vorbit despre perioada deloc ușoară prin care trece în acest moment.

01 aug. 2018, 18:11

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, la o scurtă perioadă după ce și-au creștinat fetița, pe micuța Anastasia, însă în tot acest timp cei doi au refuzat să facă prea multe declarații publice despre acest eveniment. Cea care a vorbit despre relație este întocmai Anda Călin.

Fosta iubită a lui Liviu Vârciu a povestit pentru Antena Stars că cea care i-a fost alături necondiționat în tot acest timp și o ajută cu creșterea Anastasiei este întocmai mama sa: „Sunt bine, dar nu am fost niciodată atât de rău încât să fiu doborâtă la pământ. Sunt bine, sunt fericită, sunt liniştită. Când copilul meu îmi zâmbeşte s-a terminat orice durere acolo. Noi vorbim (n.r. cu Liviu Vârciu). Este normal să vorbim despre orice subiect. Am fost prieteni şi apoi am fost iubiţi. Avem o relaţie frumoasă. Dacă am o problemă ştiu că pot să mă duc fără nicio grijă la el şi el la mine la fel”, – a dezvăluit Anda Călin pentru Antena Stars.