Alaturi de David Bisbal, un nume celebru in industria muzicala latino la nivel international, vor mai urca pe scena Inna – o voce 100% romaneasca care a castigat inimile oamenilor din intreaga lume si Mihai Chitu – castigatorul marelui trofeu Vocea Romaniei in sezonul precedent. 

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania, care a reusit sa isi creeze un nume cu rezonanta in muzica dance la nivel international. Ea a cucerit pietele muzicale din Europa, America si America Latina, avand la activ turnee internationale si numeroase premii muzicale. Inna va urca vineri seara pe scena vocilor si va incanta telespectatorii cu un show incendiar, asa cum si-a obisnuit fanii din intreaga lume: “Ma bucur ca voi canta pentru a doua oara in finala Vocea Romaniei. Chiar daca programul meu este foarte incarcat in aceasta perioada, nu aveam cum sa lipsesc! Abia astept show-ul de vineri de la Vocea Romaniei!” – a declarat artista.

Mihai Chitu revine la Vocea Romaniei, pe scena care i-a adus marele trofeu sezonul trecut. De data aceasta fara presiunea marii finale pe umerii sai, Mihai declara: “E o mare bucurie si o onoare sa ma intorc pe acesta scena si sa cant! Nu mai sunt emotii de concurent, insa sunt emotii pentru ca este o scena foarte mare si te urmaresc milioane de oameni. Nu cred ca este cineva care sa urce pe scena de la Vocea Romaniei fara sa aiba emotii!”. 

Surprizele nu se opresc aici. Pe langa ce trei artisti, telespectatorii vor mai avea parte de surprize muzicale, atat de la concurenti, antrenori, cat si de la invitatii surpriza, nume sonore din muzica romaneasca, care vor fi alaturi de ei pentru a crea un show senzational pentru marea finala.