S-a accidentat groaznic, iar fiul îl roagă să se retragă. Mesaj CUTREMURĂTOR pentru campion

Kalyl Silva, fiul campionului MMA Anderson Silva, care a suferit o accidentare horror la sfârşitul anului trecut, spune că s-a săturat să-l vadă pe tatăl său antrenându-se zilnic sau să-l ştie plecat în turnee.

03 ian. 2014, 11:16

La câteva zile de la groaznica accidentare, care a oripilat întreaga lume, campionul MMA Anderson Silva a postat pe Twitter prima fotografie, alături de familie, cu piciorul în ghips. Deşi a suferit o fractură de tibie şi peroneu la piciorul stâng, sportivul în vârstă de 38 are puterea să zâmbească, iar în postarea le doreşte tuturor susţinătorilor săi un an nou fericit.

Cu toate că s-a speculat îndelung pe tema unei posibile retrageri definitive din competiţii a recordmanului de victorii consecutive în UFC, chirurgul ortoped care l-a operat, Steven Sanders, declarând că Anderson Silva l-a întrebat despre posibilitatea de a reveni în ring, chiar înainte de a intra în operaţie. Apoi, imediat ce a putut cât de cât să se mişte şi-a luat cârjele şi a început să umble. „Prognozez perioada de convocare de trei până la şase luni. Dar există, de asemenea, componente ale ţesuturilor moi care trebuie să se vindece„, a spus Sanders.

Vezi şi Accidentare ÎNFIORĂTOARE a unei legende a artelor marţiale mixte. Te doare şi dacă priveşti VIDEO

Pe de altă parte, fiul campionului brazilian, Kalyl Silva, în vârstă de 15 ani, a declarat că e cazul ca tatăl său să se retragă din activitatea de performanţă. Într-o intervenţie emoţionantă în media braziliană, acesta a l-a lăudat totodată pe Chris Weidman, adversarul din partida în care Anderson Silva s-a accidentat, singurul care a reuşit să-l bată pe tatăl său de două ori.

Tot respectul pentru Chris, a luptat ca un campion. Felicitări, Chris, este rândul tău să fii o legendă. Dar vreau să văd ce face tata. Sper că se va retrage şi va rămâne acasă, pentru că am obosit să-l privesc antrenându-se în fiecare zi şi să fie plecat pentru două sau trei luni pe an.. Un picior rupt, se întâmplă… Tatăl meu, rămâi un campion. Şi, încă o dată, felicitări Chris!„, a spus fiul lui Anderson Silva.

Vezi şi Cea mai GROAZNICĂ accidentare a deceniului, în Liga I. Imaginile te vor înfiora