Andra a arătat „cel mai frumos cadou de Craciun” pe Facebook. Postarea a devenit virală

Andra formează o familie cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță și cei doi copii ai lor, David și Eva.    

21 dec. 2017, 10:01
Andra a arătat „cel mai frumos cadou de Craciun” pe Facebook. Postarea a devenit virală

„Iubirea este cel mai frumos cadou de sarbatori!”, a scris Andra pe Facebook, alături de o fotografie cu Cătălin Măruţă, iar fanii s-au întrecut în aprecieri. 50.000 de fani au apreciat imaginea, 500 au distribuit-o, iar alţi 500 au făcut urări pe contul de Facebook al vedetei.

„Fericirea Și zâmbetul vostru ma face cel mai fericit om, Sunteți sursa mea de energie, va iubesc și mie dor de voi”, a fost doar unul dintre comentarii. Andra le-a răspuns multora: Cel mai bun cadou este iubirea pentru familie.

Una dintre cele mai sincere poveşti de dragoste din peisajul monden autohton se ţese de 12 ani, în admiraţia a sute de mii de oameni, având în vedere capitalul de simpatie de care se bucură cei doi. Puțină lume știe însă că idila dintre Andra și Cătălin Măruță a debutat…chiar de Crăciun.

Cătălin Măruţă a dezvăluit ce planuri de Crăciun are pentru familia sa

Se întâlneau la TVR, unde pe atunci Cătălin avea emisiune, iar Andra, aflată la început de drum, venea cu plăcere să cânte. „Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aş petrece toată viaţa, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, atunci am început să-l pri­vesc cu alţi ochi…”, avea să-și amintească Andra.

Și el pe ea. Cumva, totul s-a petrecut firesc. Andra și Cătălin s-au ”descoperit” unul pe altul și-au pornit, aproape pe nesimțite, la un drum ce pare să le fi fost predestinat. de atunci, Măruță iubește în alt fel sărbătorile de iarnă, căci ele i-au adus, odată cu primii fulgi și primele colinde, aleasa inimii. ”Iubesc sărbătorile de iarnă pentru că prima oară am admirat-o cu adevărat pe Andra într-o seară de Crăciun”, a povestit Cătălin Măruță.

”La început nu-mi venea să cred că am găsit un om atât de normal, corect şi matur, la 19 ani. Începusem relaţia şi cu timpul mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie”, a mai recunoscut vedeta TV.