Andra a dezvăluit cel mai mare secret al său. Ce face artista, după fiecare concert

Andra, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi susține concerte peste concerte! Vedeta are fani în întreaga lume, nu numai în România, iar aceștia așteaptă cu sufletul la gură ca ea să organizeze evenimente la care să poată veni.

12 apr. 2019, 07:04
Andra a dezvăluit cel mai mare secret al său. Ce face artista, după fiecare concert

Andra a susținut de curând un concert, iar după terminarea acestuia, artista le-a dezvăluit fanilor săi la ce anume se gândește, scrie spynews.ro. Pe lângă aplauzele pe care le primește și voia bună cu care urcă pe scenă, Andra este un artist complet, care are nevoie de zile de repetiții, pentru ca totul să iasă perfect. Din păcate, nu există repetiții fără oboseală, dar Andra nu ține cont de aceste aspecte, căci aprecierea pe care o primește din partea fanilor săi o face să uite de toate problemele.

Citeşte şi Andra s-a separat de Cătălin Măruţă. Declaraţia oficială a artistei. „Eu sunt puţin mai dură”

„Știți ce îmi amintesc de fiecare dată după un concert? Nu oboseala, orele lungi de repetiții, emoțiile, acestea sunt trecătoare, ci bucuria de pe chipul celor care cântă cu mine și energia fantastică din sală! Vă sunt recunoscătoare pentru cele 2 zile fabuloase de la Chișinău, momente de fericire desăvârșită!” a scris Andra, pe contul ei de Instagram.