Andra a făcut anunţul pe Facebook încă de la primele ore ale dimineţii. „Sunt fericită”

Andra și-a bucurat fanii încă de la primele ore ale dimineții. Artista a postat pe contul de socializare, ultima ei piesă, și le-a spus mândră acestora că videoclipul are peste 20 milioane de vizualizari.

17 mai 2016, 03:25
Andra a făcut anunţul pe Facebook încă de la primele ore ale dimineţii. „Sunt fericită”

Andra și-a anunțat prietenii virtuali, că în curând se va lansa piesa „Without You”, în colaborare cu David Bisbal. „Sunt fericită! Datorită vouă „Iubirea schimba tot” a ajuns la 20 de milioane de vizualizări! Pregătiți-vă! Vineri lansăm cea mai noua piesa „Andra feat. David Bisbal – Without You”, a scris Andra pe contul de socializare.

Andra este una dintre cele mai iubite artiste. Soția lui Cătălin Măruță a scos noi hit-uri în aprilie, 2013 „Inevitabil va fi bine”, în decembrie 2013 „Atâta timp cât mă iubești!” cu Marius Moga, în februarie 2014 cu Vunk „Numai la doi”, în iulie 2014, cu Liviu Teodorescu „Așa e dragostea”, în ianuarie 2015, cu Shift „Avioane de hârtie”, în aprilie 2015, cu Proconsul și Ștefan Bănică „Aici cu mine”, în mai 2015 „Falava”, în iunie 2015, „Nebuni în noapte”, iar cel mai recent hit, din luna august 2015, ” Niciodată nu spune niciodată”.