Andra, anunţ trist după zece ani de căsnicie: „Nu există familie perfectă”

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Deşi se iubesc nespus de mult, cântăreaţa recunoaşte că şi în familia lor apar certuri.

23 ian. 2018, 07:03

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Evenimentul Zilei, Andra a fost întrebată dacă este adevărat că nu se ceartă niciodată cu partenerul ei de viață. Artista a infirmat imediat și a explicat că și între ei există discuții, ca în orice familie.

„Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai.

Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm.

Nu mai știu de ce ne-am mai certat, uneori e din cauza copiilor, eu aș vrea să ne pregătim mai repede de școală sau mă supăr că le-a dat o bomboană, alteori ne certăm pentru că aș vrea să mă bag la somn și el nu stinge lumina pentru că citește sau se uită la televizor.

Lucruri care se întâmplă probabil în orice casă. dar niciodată nu sunt lucruri semnificative, pe cele importante picăm de acord, de obicei”, a declarat Andra.

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii, un băiat pe nume David și o fetiță care se numește Eva.

Citeşte şi Andra, postare cu zeci de mii de like-uri pe Facebook. Mii de mesaje de la fani