Andra, de urgență la spital. Medicii nu au mai lăsat-o să plece acasă. „Am avut nevoie de ajutor pentru a-mi reveni”

Andra este una dintre cele mai apreciate și longevive artiste de la noi din țară. Totuși, puțină lume știe cât de mari au fost eforturile pe care a fost nevoită să le facă pentru a reuși să se mențină constant în topuri și pentru a păstra calitatea muzicii și a perfomanței la maximum.

14 nov. 2023, 10:46
Andra, de urgență la spital. Medicii nu au mai lăsat-o să plece acasă. „Am avut nevoie de ajutor pentru a-mi reveni”
Andra, de urgență la spital. Medicii nu au mai lăsat-o să plece acasă. „Am avut nevoie de ajutor pentru a-mi reveni”

Andra este considerată de cei mai mulți români drept „cea mai bună voce din România”, iar acest lucru este confirmat de faptul că reușește să se mențină în topuri și pe scenă de mai bine de trei decenii. Nu ar fi exagerat să afimăm că Andra a reușit să își construiască o carieră uriașă, însă puțină lume știe faptul că au fost necesare eforturi uriașe, iar compromisurile au fost la ordinea zilei Viața firească de familie și sănătatea au ajuns, uneori, să fie în plan secundar. Aceasta a povestit într-un interviu recent mai multe detalii despre care sunt lucrurile care stau în spatele unei cariere de succes.

Citește și: Lăsata Secului pentru Postul Crăciunului 2023! Ce nu trebuie să îți lipsească de pe masă în această zi

„Orice drum ai alege, vei avea momente mai bune și momente mai grele. Fie că ești sportiv, antreprenor sau artist, cred că urcușurile și coborâșurile sunt un parcurs firesc și trebuie să înveți din fiecare pas pe care îl faci înainte, fără să uiți care este obiectivul tău, visul tău. Eu sunt o fire optimistă și totodată o luptătoare. Niciodată nu m-am gândit să renunț, să nu fac muzică nu a fost o opțiune pentru mine. Am avut mereu în jurul meu oameni care m-au ajutat în momentele în care poate îmi pierdeam speranța sau oboseala mă copleșea, oameni care au știut să îmi aducă aminte de ce fac asta și că totul se va rezolva până la urmă. Mă refer la familia mea, ei sunt „stâncile mele, datorită lor totul pare ușor!”, a dezvăluit Andra pentru Viva.

Andra a măi mărturisit și faptul că au fost situații când epuizarea a trimis-o direct pe patul de spital, dar că a fost nevoie să se pună rapid pe picioare astfel încât să își poată duce responsabilitățile de mamă și de artistă la bun sfârșit.

„Cele mai grele momente pentru mine au fost cele de epuizare fizică. Repetiții lungi, intense, cu interpretare și coregrafie, nopți nedormite din diverse motive: uneori unul dintre copii este răcit, alteori sunt prea emoționată ca să pot închide ochii… Nu doar o dată am avut nevoie de ajutor medical pentru a-mi reveni rapid, pentru a urca pe scenă. Nu sunt mândră de aceste episoade, pentru că încerc să am grijă de mine, să le dau un exemplu și copiilor mei: nimic nu merită atât efort încât să îți pui sănătatea în pericol. Se întâmplă uneori și mă bucur că am reușit să mă adun și să mă refac. Sunt ocazii în care îmi readuc aminte că cel mai important este să fii sănătos, că orice altceva se poate rezolva”, a mărturisit Andra.

De asemenea, artista este de părere că succesul ei se datorează și faptului că lumea rezonează cu ea ca om și cu valorile pe care încearcă să le promoveze prin muzica și spectacolele ei.

„Pentru mine înseamnă că vocea mea reușește să emoționeze și să placă unui număr mare de oameni, că muzica mea ajunge la un public numeros care se bucură de ea. Cred că, dincolo de talent, vorbim și despre popularitate, iar eu simt că multe persoane rezonează cu mine. Îmi scriu mesaje, îmi adresează cuvinte frumoase când mă întâlnesc. Nu poți despărți omul de talentul său. Cred că le place vocea mea, dar și muzica pe care aleg să o interpretez, spectacolele mele, așa cum le prezint, și aș merge până la valorile mele, ceea ce spun și arăt că este important pentru mine. Așadar, acest compliment superb cred că trece de evaluarea vocii, o simt ca pe o declarație de dragoste din partea publicului și o apreciez enorm”, a mai explicat Andra.

Citește și: Ce avere are Mihai Leu, campion mondial şi afacerist de succes. „Nu pun mare preţ pe bani” VIDEO