„Andra e gravidă”. Iulia Albu a făcut anunţul

Invitată la Wowbiz pentru a comenta ţinutele de la nunta lui Pepe, Iulia Albu a scăpat porumbelul în direct.

22 iul. 2014, 07:20
„Andra e gravidă”. Iulia Albu a făcut anunţul

Fashion-editorul a mărturisit că Andra este… însărcinată. Întrebată de Mădălin Ionescu de unde are această informaţie, Iulia a părut să dea înapoi: „Eu aşa am auzit…”, a spus ea.

„Nu e rău, nu e o rochie urâtă. Ideea e că decolteul Andrei a arătat dezastruos în această rochie. Eu am înţeles că Andra este însărcinată. Dacă e adevărat, nu trebuie să poarte o asemenea rochie.

Andra Maruta le-a oferit FANILOR o VESTE EXTREM de importantă: Aşteptarea a luat SFÂRŞIT

Andra a arătat foarte bine pentru o naşă, de la o nuntă de la ţară. Pentru această ţinută va primi minus infinit„, a spus Iulia, la fel de acidă la de obicei.

Iulia Albu nu a avut însă deloc cuvinte frumoase la adresa soţiei lui Pepe. Nici naşa Andra nu a fost „uitată”.

„Raluca a purtat o rochie de mireasă banală. E genul de rochie pe care o poartă orice mireasă de la ţară. E o mare ruşine că nu au respectat tradiţiile poporului lor. De ce trebuie să ne europenizăm indiferent de etnie? Mi se pare că e o mare ruşine pentru ei că nu au respectat tradiţiile lor, romanes. Este ca o maimuţă deghizată. Raluca este o fată frumoasă, care putea sa îmbrace ceva care sa o reprezinte. Nota pe care o ia este – 71. A salvat-o voalul care pare românesc, e un fel de maramă. În momentul în care organizezi o nuntă pentru rating, gândită şi filmată pentru rating, măcar oferă-le un spectacol”, a spus Iulia Albu, la Kanal D.