Andra Gogan, scene vulgare în faţa unor copii de 12 ani

Andra Gogan este una dintre cele mai apreciate tinere artiste din România, unde are foarte mulți fani. Săptămâna aceasta ea s-a aflat în mijlocul unui scandal, după ce s-a spus că ea este protagonista unor scene de sex dintr-o înregistrare apărută pe YouTube. Pe numele din buletin Alexandra Gabriela Valentina Gogan, voggerița și-a ieșit din minți recent și a reacționat vulgar în fața unor copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, au povestit mai mulți martori ai incidentului nefericit.

13 feb. 2019, 13:26
Andra Gogan, scene vulgare în faţa unor copii de 12 ani

În urmă cu câteva zile, tânăra cântăreață și-a ieșit din minți pe holul unei televiziuni, după ce s-a intersectat cu o trupă de dansuri formată din copii între 6 şi 12 ani, scrie spynews.ro. Cei mici s-au bucurat enorm când au văzut-o și i-au arătat acest lucru; iar unii dintre ei au rugat-o să facă poze împreună și să le dea autografe. Un băiețel a fost foarte surprins de ținuta Andrei Gogan, despre care a afirmat în gura mare: „Ce fel e îmbăcată! Zici că e Granny (n.r.: un personaj dintr-un joc video horror, extrem de apreciat de noua generaţie)”.

Citeşte şi Valentina Pelinel a mers în vizită la Cristi Borcea. Ce i-a dus la închisoare

Ei bine, când a auzit cu cine a fost comparată, artista a răbufnit și chiar i-a jignit pe cei mici, a povesti un martor.

„I-a alungat pe copii de lângă ea şi le-a spus că nu face nicio poză cu ei şi nu le oferă autografe, fiindcă sunt nesimţiţi. Le-a ţinut o teorie despre cât a muncit ea ca să ajungă la niveul la care este şi că nu acceptă ca nişte nesimţiţi să o jignească. Copiii au fost jigniţi la grămadă, nu a contat că doar unul a greşit. Apoi a plecat, tunând şi fulgerând. Când au auzit-o ţipând, unii micuţi au rămas şocaţi. Nu înţelegeau ce se petrece, fiindcă ei nu auziseră comentariul colegului lor şi nu ştiau de ce Andra Gogan a reacţionat aşa de violent, când ei doreau doar să facă nişte poze cu ea”, a dezvăluit una dintre persoanele martore la scenele vulgare.